Olimme eilen (10.12.) kisoissa Kuopiossa, jossa tuomarina meille aivan uusi tuttavuus Marjo Heino. Tarjolla ensin hyppyrata ja sitten kaksi agilityrataa. Hyppyradalle ei emäntä saanut hommattua videoijaa, mutta ihana yllätys oli, kun seuraaville radoille ilmestyikin ystävä katsomaan kisoja ja hän kuvasi.
Marjon kaikki radat olivat varsin juostavia ja suht suoraviivaisia, jotenkin tuli mieleen Mujusen Salmen radat niistä. Putkia riitti, puomia ei ollut kummallakaan agiradalla.

Hyppyrata meni Nokin kanssa vauhdikkaasti, mutta myös puhtaasti! Eli tuloksena 0 vp. ja etenemä oli peräti 4,61m/s. Tällä tuloksella sijoituksemme oli 9/27.

Agirata jatkoi suht samaa linjaa hyppyradan kanssa. Nokilla oli kivasti vauhtia ja onneksi myös korvat päässä! Tosin myönnettäköön, että emäntää alkoi jurppimaan, kun Noks loikki taas keinulta, mutta näköjään siitä ei tuomari kuitenkaan virhettä antanut. Kaipa se sitten osui yksi kynsi tai varvas siihen kontaktille, vaikka emännän mielestä se oli törkeä loikka pois... Tämän jälkeen pujottelulle mennessä tiemme meinasivat erkaantua, mutta kiitos Nokin kuuliaisuuden, yhteinen reitti löytyi nopeasti ja rata jatkui. Emännälle oli siis yllätys, kun kuulikin radan olleen puhdas rata! Just joo...  Noh, tulos siis 0 vp, sijoitus 8/26 ja Nokin etenemä 4,17m/s.
Emäntä ei nyt edes yritä laittaa kuvalinkkiä videoon, joten tämän radan näet tästä linkistä: B-rata

Kolmas rata oli siis myös agirata, eikä tässäkään siis ollut puomia. Emännän jurppiminen edellisen radan keinusta oli jo historiaa, mutta pyrki nyt tällä radalla saamaan keinun paremmaksi. Just joo... Eipä pahemmin onnistunut. Nyt kyllä jopa emännänkin mielestä kontaktin kyllä otti, kun osui siihen sentäs se yksi varvas...  A-esteen kontaktit olivat kyllä molemmilla radoilla aivan selvät. Tälläkin radalla meinasi tiemme erkaantua putkeen mennessä. Ilmeisesti emännän käsi liikahti liikaa pujottelulle päin tai jotenkin muutoin väärin ilmaisi Nokille suunnan, koska pujottelullehan heikä oli sitten menossa... Noks oli taas aivan mahtavan kuuliainen! Pyörähti takaisin ja meni putkeen. Huh...  Selvittiin tämäkin rata puhtaasti läpi! Tuloksena siis tältä radalta 0 vp., sij. 4/24 (vain neljä sai puhtaan radan....). Nokin etenemä 4,10m/s.
Radan näet tästä linkistä: C-rata

Kerta se on näköjään ensimmäinenkin, kun me onnistuttaan kaikilla päivän radoilla! Ensimmäistä kertaa Nokin kanssa saatiin TRIPLANOLLAT! Huisia! Ja tämän myötähän meillä nyt sitten on ensi kesän SM-kisoja varten kaikki vaadittavat nollat kasassa. Yhtä aginollaa uupui, mutta nyt tuli vähän ylimääräistä mukana.
Oli kyllä aikas mieletön kisapäivä!