Jos emäntä on niskansa takia käynyt fysioterapiassa (kiitos, sen Iisalmen kisoissa tapahtuneet esteen läpijuoksun), pääsi myös Gami fysioterapeutin käsittelyyn eilen.

Todella huojentavaa on aina kuulla, kun kerrotaan koiruuden olevan hyvässä kunnossa. Hivenen oli ollut takareisissä kireyttä, mutta muutoin ok ja koiruus näytti vain nauttivan olotilastaan käsittelyn aikana. Takajalkoihin lihaksia on tullut kuulemma kivasti ja ne alkujaan kadoksissa olleet syvät lihaksetkin ovat löytyneet.  Jatkamme kuitenkin edelleen jumppaamista entiseen tapaan. Liikkeet olivat Gamilla myöskin hyvät ja rennot.

Gamin jälkeen kurkkaistiin myöskin kakaran tilannetta ja totutettiin jo alustavasti siihen, että heikäläistä "räpelletään" lihaksista muidenkin toimesta, kuin vain emännän. Varsinaista hoitoa ei siis Ilo saanut, oli vain tarkistus ja totutus... Lihakset olivat Ilollakin symmetriset ja kuulemma tuon ikäiseksi koiraksi takareidet olivat varsin lihaksikkaat. Tosin ihmekö tuo, kun kakara tykkää hyppiä pystysuuntaan milloin mistäkin asiasta?  Hivenen kyljellään koploteltiin lihaksia kauttaaltaan ja yllättävän hyvin kakara siihen asettuikin. Epäilys oli ettei rauhoitu, koska juuri oli lopettanut omat hillumisleikkinsä viereissä huoneessa Gamin hoidon aikana. Luonnollisestikin tuon ikäisellä ei tuo takaosan hallinta ja koordinaatio ole vielä mikään maailman parhain, mutta agiltyä ajatellen alamme jo nyt panostamaan noihinkin asioihin. Joten jumppaa tiedossa, jolla saadaan jo valmiiksi syviä lihaksia vahvemmiksi sekä laatikko"leikkiä", joka sitten avittaa takaosan hallintaan ja koordinaatioon. Jahka kunnolla agitreeneissä pääsee toimiin - ja yleensäkin oppii ensin hypyn suorittamaan - otamme treeneihin matkaan hyppytreenit, joilla pyritään kessulle niin ominaista neiliöhyppyä muuttamaan pyöreämmäksi ja sulavammaksi.