Emännästä tuntui keskiviikon treenien jälkeen, että olisi ollut varmaan parempi olla menemättä sinne... Ei sen puoleen, treenit olivat todella hyvät, mutta ei nyt emännän oma mielentila ollut otollinen. Valmiiksi pientä ärsytystä ilmassa...

Mutta oikeasti treenit menivät kyllä suurimmaksi osaksi hyvin. Noks jumittui totaalisesti kontakteille eli otti ne todella hyvin. Kiitos ensimmäisellä kierroksella kontakteille laitetun makkarapalan... Nokin nähden emäntä laittoi makkaran keinulle, joten kun eka treeni alkoi, syöksyi Noks emännän selän takaa keinulle putken sijaan. Makkarat uusiksi, mutta nyt kouluttajan (Sinin) toimesta ja emännältä tiukempi käsky Nokille mennä putkeen. A-esteelle ei tullut laitettua makkaraa, mutta sinnekin Noks jäi makkaraa etsimään... Joka kerralla piti Nokia käskeä kontakteilta pois ja jatkamaan matkaa eteenpäin! Otti todellakin kunnon jumittamiset sinne. Ainoa, joka meni reippaammin, oli keinun kontakti, mutta sinnekin vähäksi aikaa aina jumittui. Suurin ärsytys emännällä tuli sitten lopulta putkeen (6) mennessä ja kepeille (7) viennissä. Liekö emännän puolikas askel viittasi koiruutta suunnistamaan kepeille putken sijasta? Liekö käsi heilahtanut Nokin mielestä keppien suuntaan? Vai mikä lie, mutta vain ensimmäisellä kerralla koiruus meni heti oikein putkeen, kaikki muut kerrat löysi itsensä kepeiltä... Ja emännällä alkoi käyrä nousta... Seuraava kinkkinen kohta eli kepeille nro 7 vienti nostatti käyrää entisestään. Ensimmäinen keppi oli vihreä, joten ilmeisesti se ei tuosta suunnasta näkynyt kunnolla koiran silmin, joten Noks aloitti aina väärästä välistä! Vaikka kuinka yritti kädellä näyttää (emäntä oli kepeistä katsottuna A:n puolella), että vielä pitäisi pikkaisen pidemmälle tulla, ei hyödyttänyt mitään, väärään meni. A-esteeltä tultaessa ei tuota ongelmaa tullut, mutta putken kautta tultaessa oli. Tosin siinä tuli jo emännällekin kiire ehtiä ottamaan vastaan, mutta jos emäntäkin juoksi putken puolelta kepeille, sai silloin koiruuden laitettua heti oikeaan väliin.

vko19.jpg

Anteeksi, nyt ei emäntä taida tällä kertaa viitsiä laittaa sitä, että miten suoritti tämän radan. (katsoo vähän myöhemmin jos päivittää lisää) Siinä ei ollut yhtä oikeaa ratkaisua ohjausten suhteen, vaan vaihtoehtoja oli monia -poimi vain mieleisensä. Mutta backlapia oppi emäntä taas käyttämään! (nrolla 23)