4.ja 5.pvä oltiin Jyväskylässä kisoissa. Ja koska kisat olivat lauantaina illalla ja alkoivat sunnuntaina aamusta, katsoi emäntä parhaimmaksi jäädä Jyväskylään hotelliin yöksi. Olisi ehtinyt kotona käydä vain nukkumassa... Tosin sunnuntain puolella emäntä arveli, että olisi oikeasti ollut parempi vaikka ajella kotiin nukkumaan, koska varmasti olisi silloin saanut nukuttua... Nyt oli hotellin samassa siivessä jokin nuori poikaporukka ja eihän ne tietty muistaneet, että muitakin siellä voisi olla. Emäntä tietty harmitteli, että oli unohtanut korvatulpat kotiin. Oma moka. Aamulla selvisi, että respasta niitä olisi ollut. Prkle! Tietääpähän ensi kerralla... Koirat nukkuvat todella hyvin, niitä ei möly haitannut.

Mutta nyt niihin kisoihin. Lauantaina tuomarina molemmilla agiradoilla oli Reetta Mäkelä ja hällä oli todellakin kivoja ratoja! Joskus aikaisemminkin tullut käytyä hänen radoilla ja silloinkin on tullut tykättyä. Emäntä oli todellakin ajoissa nyt kisapaikalla. Ja lisää aikaa vain tuli, kun kisat olivat vähän myöhässä, mutta saipahan kunnolla koirat käytettyä ajomatkan jälkeen. Ennen radalle menoa, käytiin kertailemassa A-esteen ja keinun kontakteja harjoitusalueella muutamaan otteeseen ja sitten menoksi. Noks meinasi heti lähdössä lähteä omia aikojaan liikenteeseen, mutta onneksi emäntä sai sen stopattua heti. Rata meni hyvin. Ja vauhdikkaasti. Ja varsinkin A:n ja puomin kontaktit olivat aivan huiput!!! Keinussa edelleen tekemistä... Mutta virheitä ei tullut, joten 0 vp. Sijoitus oli 11, kun koiria oli mukana 43! Nokin etenemä oli varsin reipas agiradalle: 4,08m/s.

4.10.2014%20Noki%201.3gp?img=thumb280noc

Toinenkin rata meni yhtä kämmiä lukuunottamatta hyvin, tosin Noks louskutti nyt entistä enemmän. Joten liekö siinä vika, vai jossain muussa, kun menikin A-esteen ohi ja tuli emännän perässä? Eikö kuullut käskyä vai eikö vain ymmärtänyt? Joten tältä radalta 5 vp. Kontaktit siis otti, tuli vain kielto tuohon. Tältä radalta ei ikävä kyllä ole videota.

Sunnuntaina vaihtui tuomariksi Sari Mikkilä ja nyt oli yksi hyppyrata ja yksi agirata. Hyppyrata oli vauhdikas ja oikeasti hyvä! Emäntä tykkäsi todella paljon. Yksi ainokainen kauneusvirhe radalle vain tuli, kun Noks hyppäsi yhden ylimääräisen esteen, mutta oikeasti tämä oli todella hyvä hylätty!

5.10.2014%20Noki%203.3gp?img=thumb280noc

Agiradalla tuntui olevan taas sama vanha Noks liikenteessä... Louskutus kuului, puomin alastulo loikittiin, esteen riman alta mentiin ja vielä muurin ohi... Ja kaikki nämä kolme heti peräjälkeen. Joten tulos kyllä tuli pienellä yliajalla (18,90vp), mutta emäntä ei todellakaan ollut tyytyväinen tähän rataan...

5.10.2014%20Noki%204.3gp?img=thumb280noc

Mutta kaikesta huolimatta viikonlopusta matkaan lähti taas yksi aginolla SM-kisoja ajatellen, joten enää yhtä uupuu...