Joopa joo... Skipataan viikko 37 ohi, koska kyseisen viikon agitreeneistä ei emäntä muista kyllä enää höykäsen pöläystä! Ja rallytreeneistäkin vain sen verran, että AVOimen luokan liikkeitä treenattiin...

Ja kyllä. Myönnetään, että viikon 38 osaltakaan rallytreeneistä ei emäntä kyllä enää pahemmin muista mitään! Avointa luokkaahan me Gamin kanssa treenataan, mutta treeneissä olleita kylttejä ei kyllä nyt muista.... Joten tältä osin päivitys jäi nyt varsin huonoksi...

Agitreeneistä sentäs jotain muistaa!

ratapiirros © Pro Perrovko38.jpg

Tuo oli varsin kiva rata! Siinä oli jo vähän haastetta, ei itse radassa, mutta Nokin suhteen... Varsinkin noiden rinnakkaisten putkien kanssa (nrot 4 ja 22). Jos emäntä vähänkin vilkaisi oikealle, kun oli ohjaamassa koiruutta nro 4 putkeen, meni koiruus viereiseen putkeen. Eli tässä PITI pitää katse todella tiukasti eteenpäin! Ei mitään vilkuiluja minnekään... Radalla oli teemana vauhti! Eli mentiin, eikä meinattu.
Heti nrolla 3 piti koira ottaa kunnolla haltuun ja mennä vain suoraan kohti putken (4) suuta. Nro 5 vastaanottovalssilla + japsilla seuraavalle. Persjättö nron 7 jälkeen. Niisto nro 10 ja koira huolellisesti mukaan. Japsilla nrolle 11.Persjättä nron 15 jälkeen (tai ainakin emäntä teki). Lähetys takaakiertoon hypylle nro 18 ja kunnon veto viedessä nrolle 19. AJOISSA puomikäsky! Huolellinen alastulo ja lähetys putkeen (22). Keppien jälkeen emäntä teki persjätön, mutta leijeröi kepit, kun koiruus oli menossa putkeen (26) Vastaanottovalssilla nro 27.
Loppujen lopuksi rata oli helppo, kun emäntä tajusi olla vilkuilematta sivulle putkelle nro 4 viennissä. Toisella kierroksella tehtiinkin sitten vähän testausta miten putki-puomi-erottelu toimii. Eli ensin hyppy nro 20 ja siitä normaalisti puomi (21) ja putki (22) ja palkkaus. Tätä tehtiin muutaman kerran, mutta sitten pitkin koiruuden mennä putkeen (nro 4 väärinpäin) puomin sijasta ja Noks teki niinkuin käskettiin. Eli erottelu toimi. Kun uudestaan otettiin ko pätkä radan mukaisesti (hyppy-puomi-putki), erottelu toimi siinäkin.