Viikonlopun kisat sunnuntaina 17pvä olivat ja menivät, eikä todellakaan taaskaan ole mitään uutta kerrottavaa. Tai ehkä jotain uutta entisiin verrattuna, mutta ei todellakaan tuloksilla juhlittu -taaskaan. Kurkimäen kisoissa oli tuomarina Sisko Pulkkinen ja hänen radat olivat kyllä varsin kivoja, se on pakko myöntää.

Päivä aloitettiin hyppyradalla ja se kosahti heti alkuunsa... Ja koska emäntä näköjään koko ajan katseli vasemmalle missä koiruus kulkee, se johti siihen, että keppihakuinen koira kun on, niin Noks työntyi siinä vaiheessa pujottelulle, kun olisi pitänyt mennä putkeen... Joten hylätty.

17.04.2016+HR+Noks.mp4?img=thumb280nocro

Toinen rata olikin jo agilityrata. Emäntä muisti sopivasti ennen radalle lähtöä, että sitähän pitää murahtaa Nokille puomin alastulolla! Ja sen hän teki. Ja Noks otti puomin kontaktin, mutta... Sitten otti ja lipahti A-esteen ohi emännän perässä, kun hyppylinja niin sopivasti syötti puomin suuntaan, joten 5vp. Joten se sitten siitäkin toiveesta saada nollarata...

17.04.2016+agi1+Noks.mp4?img=thumb280noc

Kolmas rata oli myös agilityrata ja tälläkin radalla emäntä muisti puomin kohdalla murahduksen, mutta... Korkealta loikittiin! Eipä emäntä heti muistanut, että käskyhän oli treeneissä tullut, että jos loikkaa, koira käskytettävä maahan ja radalta pois. Nyt siis mentiin seuraava este ja kun sen jälkeisellä esteellä tuli epäselvyyttä koiralle, että mitä ja missä, niin siinä vaiheessa lähdettiin radalta pois.

17.04.2016+agi2+Noks.mp4?img=thumb280noc

Viimeinen, eli neljäs, rata oli myös agilityrata ja tämäkin kosahti heti ensi metreille. Mikä lie "aivopieru" tullut Nokille vai liekö emäntä liian nopeasti käskytti koiruuden matkaansa, niin koiruus kääntyikin putkessa ympäri ja tuli samasta putken suusta ulos, kuin mistä oli sisään mennyt. Ja tietty ehti hypätä vieressä olevan hypyn. Rataa tehtiin jonkin verran eteenpäin, mutta lopetettiin kuitenkin sitten kesken eli ei menty radanomaisesti loppuun asti.

17.04.2016+agi3+Noks.mp4?img=thumb280noc

Eli päivän saldo siis triplasti hylättyjä sekä yksi 5vp.
Mutta jos ei emäntä täysin harhoja nähnyt, niin kisoihin tullessa lämmittelylenkillä näkyi västäräkkejä!!!