Keskiviikon treeneissä oli tekniikkaa toisensa perään ja täytyypä tunnustaa, että olipa hankalaa! Ihan oikeasti nolottaa, mutta toisaalta alkoi myös naurattamaan, kun ei vain osannut, niin sitten ei osannut. Valssata. Hups! Mites se silleen nyt on mennyt? Liikaa tullut käytettyä muita ohjauskuvioita, niin valssit on unohtunut? Ja kyseessä kuitenkin ihan perusohjaus, joka kaikista ensimmäisenä on yleensä tullut opittua. Noh, siinäpähän höylättiin väliä 1-7, kunnes emäntä sai itsensä toimimaan oikein, Noks teki aina niinkuin pyydettiin... Mutta oikeasti kyllä nauruksi pisti, sekä emännällä, että Sannalla (koutsimme). Kun vihdoin ja viimein oli valssit kunnossa, tehtiin sama radan pätkä vielä japanilaisilla ja saksalaisilla. Ja ne molemmat menivät kuin vettä vain, eli niitä on todellakin tullut enemmän tehtyä. Noks kävi ihan kierroksilla. Se hyppi naaman korkeudella. Se napsi hampaillaan käteen. Se räkytti minkä ehti! Mutta se toimi hienosti.

vko14.jpg

Seuraavalla kierroksella harjoiteltiin taas uudestaan tekniikat, eli oliko mennyt emännälle valssit jakeluun? Oli. Nyt löytyi heti oikea paikka ja aika. Myös kertaalleen japsit ja saksalaiset ja sen jälkeen uutta treenipätkää. Seuraavaksi mentiin radalla kohtaan 17-19. Eli missä kohdin emännän piti olla, jotta koiruus ei mennyt putkeen, vaan kiersi hypyn (19) taakse ja hyppäsi sen oikein? Ensimmäisellä kerralla onnistui heti nappiin, ilmeisesti emäntä vahingossa sattui olemaan oikeassa kohdin Nokin mielestä, koska toisella kertaa koiruus jo löytyi putkesta... Se on tarkka! Jos liian lähelle hyppyä menit (ja samalla peitit hypyn näkyvyyden), oli koira putkessa. Jos liian kauaksi jäit, hyppäsi väärinpäin... Se oli se kultainen keskitie, niin sitten onnistui, mutta tämä vaatii todellakin treeniä lisää!
Sitten jatkettiinkin rataa nrosta 6 eteenpäin ja tässä ongelmakohdaksi muodostui nrolle 12 vienti vetämällä. Emäntä ei osannut/tajunnut linjata oikein, joten koiruus hyppäsi kyseisen hypyn väärinpäin. Kun lopulta oikea linja löytyi, onnistui hyppykin. Piti vain muistaa viedä hypylle nro 11 lähempää ja sen jälkeen linjata itsensä reippaasti oikealle, jotta tuli tarpeeksi tilaa koiruudelle tulla hypyn nro 12 oikealle puolelle. Tämä ainakin toimi Nokilla. Saksalaista emäntä mietti tuohon kohdin, mutta oikeasti se jäi vain mietintäasteelle, koska totesi rataan tutustuessaan, että ei hyvä... Kuten ei ollut hyvä myöskään pakkovalssi.

Ps. Gamin masu on täysin kunnossa! Lääke (Promax) loppui lauantaina ja sen jälkeen on jo saanut normaalia ruokaa. Jotenkin väsähtäneen oloinen heikäläinen edelleen on tai sitten sitä ärsyttää märkä/kurainen maa ja ei haluaisi sellaisessa kulkea...