Jep. Juoksemassa käytiin tänään Gamin kanssa. Tarkoituksena testata sekä koiruuden, että emännän kintun kuntoa. Suosiolla tasaista kävelytietä pitkin. Gamin kintussa ei äkkiseltään mitään ongelmaa, askeltaa hyvin, eikä alkanut sitä arkomaan. Antoi hyvin venytellä lenkin jälkeen eikä jäkittänyt myöskään vastaan, kun toista takajalkaa nosti ylös.

Emäntä? Siis se fiilis, kun pitkästä aikaa "pääsi" juoksemaan! Voi jee, sanoinkuvaamatonta! Mutta, mutta... Hyvin meni alkumatka. Kevyesti juoksu kulki, vaikkakin huomasikin, että kunto on aivan siellä jossain pohjalla... Eipä sitä iloa pitkään riittänytkään, kun 1,5 kilsan kohdalla alkoi kinttu ilmoittelemaan sekä nivusen, että polven kohdalta, että "jos vielä tästä jatkat paljonkin, niin kotiis et kyllä kunnolla kävele". Se siitä sitten.

Juoksu lopetettiin siihen ja jonkin aikaa kuulosteltiin kintun kipeitä kohtia kävellessä kotia kohti. Nopeasti onneksi rauhoittuivat ja mennessämme metsään jäähylenkille (haettiin Ilo matkalla mukaan kotoa), ei jalassa tuntunut enää mitään. Ei prkle, jos tuo ei nyt kestä!