HUH!!! Olipa sellaiset treenit, että oksat pois! Siis mikä FIILIS! Kontaktitreeniä, oikeaa rytmitystä ja vauhtia! Ja jo heti ensimmäisen kierroksen jälkeen emäntä totesi, että treeniliivi joutaa päältä pois... Kuumahan siinä tuli! Olihan hallissa jo 15 astetta lämmintäkin eli shortsikeli oikeasti... (toim.huom. emäntä talvellakin huiteli menemään t-paita+treeniliivi päällä, kun muilla oli pitkähihaista puseroa tai takkia päällä...)

Rata pilkottuna pätkiin: 2-3 väliin persjättö. heitto putkeen nro 9. Hanaa!!! Kun koira nrolla 11, sitten taas lähdettiin ja kovaa! Koira joutuu siis A-esteen suorittamaan yksin, jotta ehtii kunnolla tahdittamaan nro 15n ja laittamaan nron 16 takaakiertoon aidan puolelta. nro 17 pyöritys (tmv). Hanaa!!! nro 20-21 valssi, jotta linja on parempi nrolle 22. Koira lähetetään putkeen nro 23 ja sitten taas lähdettiin!!! Vaihtoehtona joko leijeröidä puomi (eli persjättö väliin 23-24) tai tehdä persjättö 24-25 väliin.

Leijeröinti ei onnistunut Nokin kanssa, koska Noks tuppasi menemään tällöin esteen nro 25 ohi. Tätä treenailtiin muutaman kerran. Kontaktit olivat joka kerralla HYVÄT! Yhdessä vaiheessa Noks jopa jumitti keinulle alastuloon... Mutta me siis juostiin ja kovaa! Ja tehtiin töitä yhdessä! Kuulemma kouluttajan mielestä nyt esitettiin Nokin kanssa sitä parhainta osaamistamme ja emännän radan rytmitys onnistui hyvin. Tämän fiiliksen ja yhteenkuuluvuuden tunteen kun saisi siirrettyä kisoihin, niin avot! Oli aivan huippu fiilis! Emäntä myös tajusi, että kisoissa ilmeisesti hänellä tulee vähän ns himmailtua, joten jatkossa pitäisi vain mennä niin kovaa kuin kintuista lähtee, koska Noks kyllä tulee mukana!

vko19_2015.jpg