Eilen oltiin taas Gamin kanssa rally-tokoilemassa. Tämä olikin meille nyt viimeinen kerta, toistaiseksi. Ensi viikon kurssikerralle ei päästä, koska emäntä on illan töissä... Katsotaan sitten, että jatkuuko taas syksyllä kurssin muodossa?

Gami oli todella pirteän ja reippaan oloinen. Teki hommia häntä heiluen innokkaasti. Ja yllättävän hyvin jaksoi/viitsi keskittyä seuraamisiin! Niitä nimittäin nyt riitti... ja käännöksiä. Ja emäntäkin oli nyt oppinut pitämään hihnan sillä tavalla kädessä, että se oli kätevä vaihtaa kädestä toiseen, eikä kiristynyt ollenkaan. Mutta yksi, joka ei nyt meinannut emännältä luonnistua ollenkaan, oli askeleet peruuttaen. Muutoin kyllä, mutta viimeinen "3 askelta peruuttaen" jäi pari kertaa vajaaksi. Se pitää muistaa ottaa oikean kokoinen askel vielä lopussakin! Eikä vain puolikasta/lyhyempää kuin aikaisemmat... Onnistuihan se, kun siihen oikein keskittyi... Treenit menivät siis oikeastaan hyvin, kaikin puolin. Eniten emäntä on tyytyväinen Gamiin, kun se tosiaan nyt oli innokas ja pirteä. (ja kotona sammui kuin saunalyhty... )

Radalla olleita kylttejä...pujottelua / spiraaleja ei tällä kertaa ollut ollenkaan.Untitled.jpg

Treenien jälkeen oli tarkoitus lähteä lenkille Särkiniemen poluille, mutta luonto päätti toisin. Sen, että ehdittiin vähän matkaa kävellä, alkoi satamaan varsin reippaasti. Käännyttiin takaisin autolle ja sisälle päästyämme, sade loppui... Noh, emäntä sitten arveli lenkittävänsä poijjaat Puijolla, joten autolla Puijon mäen päälle ja parkkipaikalle. Alkoi satamaan kaatamalla... Vähän aikaa emäntä odotteli autossa, mutta laittoi sitten sadeviitan niskaansa ja aukaisi auton oven. Ukkonen! Okei... Emme sitten lenkkeile edes Puijon metsissä... Joten kotiin oli seuraava suunta. Kotiin päästyämme, siellä paistoi aurinko!!! Joten kotipihaan päästyämme, lähdettiin suoraan lenkille ja saatiin tehdä se ihan rauhassa. Kun kotipihaan tultiin takaisin, alkoi silloin siellä vähän satelemaan.. Mutta mitä tästä opimme? Ei näköjään kannata muualla lenkkeillä, kuin kotimaisemissa... (vitsi.. oikeasti vaihtelu virkistäisi!)