Pennun "ehdoilla" tavallaan ollaan nyt eletty, joten blogin ym päivitykset tulevat vähän jälkijunassa. Kun tuo riiviö jossain vaiheessa päättää nukahtaa, ollaan Gamin kanssa paineltu joko ulos lenkille, tai mahdollisesti itsekin jo nukkumaan...

Eilen tottisteltiin iltalenkin yhteydessä riiviön jäädessä kotosalle nukkumaan. Pikaiset treenit oli lenkin päätteeksi, mutta taas sitäkin antoisammat. Seuraamista nyt pitkän kaavan mukaan (tosin juustoa kädessä ja palkkausta usein), jossa myös hidas käynti, juoksuosuus (ja joo, kinttuni ei vieläkään kestä juoksemista), siirtymiset ym. Kaikki meni oikein hienosti -kiitos varmaankin runsaiden palkitsemisten ;-) Seuraamisen lisäksi otettiinkin vain kaukoja. M-I-M -vaihdokset tehtiin n. 10 metrin päästä muistutellen niitä mieleen. Muut vaihdokset tehtiin lähietäisyydeltä, hivenen pääsi tällä kertaa edistämään (n.15cm), joten tähän on panostettava paljon lisää!

Tänään ensimmäistä kertaa oli havaittavissa Gamin kohdalla "jään" murtumista pennun suhteen: äsken pihalla käydessään pistivät molemmat leikiksi! :-) Sisällä ei vielä luonto näköjään anna periksi, mutta tuo on jo hyvää edistystä.

Herra "Houdini" oli sitten tänään Gamin kanssa käymämme iltalenkin aikana päättänyt tulla omasta aitauksestaan pois... Olen siis poissaolessani rajannut pennun elintilan toiseen makuuhuoneeseen ja ovelle laittanut verkon. Okei, paremminkin voisi olla! Nyt lähtiessämme iltalenkille, ehti Ilo herätä uniltaan, joten pienen siankorvan nakkasin huoneeseen ja paineltiin pihalle Gamin kanssa. Takaisin tullessamme kuulostelin, että hiljaista on, kunnes kuului pieni piippaus tuulikaapin oven takaa :-o Siinä se nakotti heti oven takana, sanomalehdet hivenen revittynä ja pieni läjä odottamassa olkkarin puolella (huom.kaikki matot on jo poissa!). Siankorvaan ei sitten ollut sen enempää koskenutkaan, mitä nyt alussa sitä nutusteli... Ängennyt oli itsensä huoneesta pois työntämällä verkkoa (ja samalla tuolia) sen verran, että oli päässyt pujahtamaan huoneestaan pois sopivan raon tullen... Ehkäpä ensi kerralla on aitaverkko viritetty kunnolla ja napakasti kiinni?