Juu... käytiin me agitreeneissä vielä toistamiseen emännän loman aikana, nyt vain tällä kertaa suunnistettiin Koirakeskus METKA:lle, kouluttajana toimi silloin Laura Sutinen.

_full.jpg

Vähän tuntui tämä treeni turhan simppelille ProPerron treenien jälkeen, mutta tiedä sitten, että minkä tasoinen ryhmä tämä oikeasti oli? Tuli vain myyntiin treenipaikka kyseiseen treeniin, joten emäntä nappasi sen. Olihan siellä muutama kohta, joita pyrittiin entisestään saamaan paremmiks, joten niitä sitten kertailtiin. Tälläinen kohta oli mm. putkijarru nro 7 putkella, jonka jälkeen tiukka käännös takaisin päin hypylle 8. Myös hypylle nro 10 tulo pyrittiin saamaan sujuvammaksi, jotta koiruus ei tulisi ns emännän kintuille. Mutta vähän jäi kyllä nyt pliisu olo treeneistä... Tai sitten sitä on tottunut niihin verta-ja-hikeä-treeneihin???
Mutta olipa kiva treenien jälkeen tehdä kunnon jäähdyttelylenkki valaistuksessa! Eli ei tarvinnut otsalamppua ottaa mukaan, vaan pystyi kulkemaan koko lenkin ympäri katuvalojen loisteessa.