Tällä kerralla oli kurssille vetäjä vaihtunut (Henna) ja tehtäväkin pätkittiin heti suoraan kolmeen osaan ja lopuksi tehtiin koko pätkä kokoinaisena -tästä emäntä tykkää!   Eli ensin mentiin vain pätkä 1-3, seuraavaksi 3-4, sitten 5-6 ja lopuksi kokonaan, teemana käännökset (valssi ja kutsu). Ei tullut yhtä ja samaa ja Nokinkin mielenkiinto säilyi  (okei, ei kyllä ollut pelkoakaan, että se häviäisi jonnekin... )

Aluksi tuppasi olemaan ongelma emännällä, että miten saa kätevästi valssin avulla käännettyä koiruuden 2-esteeltä putkeen? Ajoitus piti osua kohdilleen, jotta ei mennyt ohi tai kääntynyt liian aikaisin... Noki vasta opiskelee valsseja . Target oli odottamassa putken toisessa päässä ja tällä kerralla Henna emännän pyynnöstä ei ollut siellä valmiina odottamassa, vaan siirtyi palkan paikkaan palkkaamaan Nokia vasta sitten, kun Noki oli putkessa. Tällä tavalla estettiin se, että Noki ei kesken kaiken ampaissut targetille. (target on siis kouluttajalla kädessä, jonka hän laittaa sitten maahan, kun palkan aika on).

Käännöstä putkesta 4-esteelle harjoiteltiin aluksi palkkaamalla Nokia jo liki putken suuta (noin puolimetriä putken suusta vasemmalle), jonka jälkeen targettia siirrettiin pikkuhiljaa lähemmäksi 4-estettä. Nopeasti oppi koiruus kääntymään (tosin alussakaan ei ollut ongelmaa, vain pitkä kaarros) ja kertaalleen vauhtia oli sen verran enemmän, että näytti koiruus menevän kylkimyyryä käännöksessä

5-esteelle eli putkeen lähettäminen ei tuottanut ongelmia, koska koiruus hakee hyvin sinne. 6-esteelle vienti vaati sen, että emäntä kävi kunnolla hakemassa Nokin putken suulta matkaansa ja teki huolellisen valssin esteen luona. Jonka jälkeen Noki taas itsenäisesti ampaisi putkeen.

Kun lopuksi otimme koko pätkän, meinasi tulla jo ongelma siinä, että Noki etsi kouluttajaa = targettia, joten mm. 5-putkeen meno oli ongelmallinen  Kouluttaja (Henna) siis oli ko. putken luona odottamassa, että pääsee palkkaamaan radan loputtua Nokin. Noki vain päätti etsiä heikäläistä jo aikaisemmin makupaloineen... Meni sitten vaikka A-esteen taakse piiloon, niin kyllä ne Hennan jalat paljasti, että missä hän on  Mutta kyllä me onnistuttiin tekemään koko radan pätkä kokonaisuudessaan lopulta ja menikin varsin hyvin! Tyytyväinen oli emäntä taas koiruuteen ja todella tyytyväinen oli tämän kertaisiin treeneihin: juuri tällaisia ne pitää ollakin! Vaihtelevuutta riittävästi.