Eilen pisti emäntä molemmat pojat töihin neniensä kanssa. Tällä kertaa otettiin hajuksi molemmille jo ennestään tutuksi tullut tee. Kumpikin sai vuorollaan etsiä kolme kertaa teepussin, jonka emäntä oli piilottanut olohuoneen puolelle. Huvittavaa oli huomata poitsujen erot tässäkin asiassa. Gami etsi ensimmäillä kerralla teepussia todella innokkaasti häntä heiluen. Toisella kerralla meni jo vähän verkkaisempaa tahtia ja tuppasi pikemmin tuomaan emännälle joko tossua tai palloa... Löytyi se teepussi kuitenkin. Kolmannella kerralla Gami oli jo sen oloinen, että "Onhan tämä jo nähty!" eli todella laiskasti etsi, mutta etsi kuitenkin... Pitänee seuraavalla kerralla Gamille piilottaa makkaranpaloja... Niitä se ainakin innokkaasti etsii!
Noki vastaavasti etsi jokaisella kerralla yhtä innokkaasti ja intensiivisesti teepussin häntä iloisesti heiluen ja varmaan olisi voinut hommaa vielä jatkaa. Varsinainen tohottaja.

Emäntä pisti eilen merkille, että Gami aloitti taas vähän ontumaan. Liekö asiaan vaikuttanut raskas, märkä lumi, jossa joutui tarpomaan lauantaina? Olihan se oikeasti raskasta, vaikka lunta oli ehkä vain sen 10cm, mutta enemmän joutuivat kuitenkin jalkojaan ja kroppaansa käyttämään.
Lisäksi emäntä löysi Gamin oik.puolen kyljestä samanlaisen patin, jollainen sillä on jo vasemmalla puolen... Eli kylkiluiden välistä tulee tuokin patti, eikä äkkiseltään vaikuta rasvapatille.