Treeneissä 25.9. Ja vaikeaa oli. Nokille. ;-)

Pieksämäen kisoista oppineena, emäntä otti vinkupallon käyttöön treeneissä. Tähän asti on ollut pallo aina taskussa ja se on lentänyt vasta sitten, kun treeni on loppunut ja ollaan menty hallista ulos. Sisällä hallissa on ollut vetolelu käytössä.  NYT siis vinkupallo esille ja Nokin kanssa käytiin aina yhdessä viemässä pallo johonkin kouluttajan (Sannan) kertomaan paikkaan. NYT piti siis Nokin tehdä töitä eli tehdä rata oikeassa järjestyksessä ennen kuin sai ampaista pallolle. Ja vitsit, että se oli Nokille vaikeaa!!! Tosin alussa meni jo vaikeaksi se, että Noks ei hahmottanut ilmeisesti oranssia pujottelua aitaa vasten, joka myöskin oli oranssi... Tosin pientä päätä poltteli kyllä myös pujottelun jälkeen odottava vinkupallo... Monennellako kerralla lie onnistuttiin vihdoin ja viimein tekemään lyhyt radanpätkä vinkupallolle asti ilman, että Noks syöksyi kesken kaiken pallon luo tahi painelsi pujottelun ohi?? Ei enää laskuissa pysynyt mukana. Mutta hei! Me edistyttiin pikkuhiljaa! Treenipätkiä vaihdettiin ja pallon paikkaa vaihdeltiin ja aivan treenien lopussa saatiin tehtyä jo koko rata yhdessä ja yksissä tuumin pallolle asti! :-D Noks keskittyi ja teki mielettömän pienet kaarrokset ja muutoinkin toimi hyvin. Ja lopussa jo meinasi vähän kysellä, että "saaks ihan oikeesti jo mennä pallolle???"

Nämä olivat hyvät treenit. Erinomaiset! Eipä voinut olla yhtään tyytyväisempi kuin mitä nyt oli. Tämä teki todellakin Nokille hyvää ja tätä täytyy jatkaa edelleenkin.

Noki joutui käyttämään aivojaan sen verran paljon, että huomasi väsymyksen alkavan pikkuhiljaa hiipivän koiruuteen, joten lopussa sai Gami taas vähän tuurata Nokia. Taas pääsi Gami rallattelemaan pitkin putkia ja pujottelua ja kyllä taas uketsu nautti!!! Ja louskutus oli sen mukaista ;-D