Lauantaina 15pvä suuntasimme Jyväskylään kisoihin. Neljä kisaa, joista kolme agirataa ja yksi hyppyrata. Ensimmäisellä agiradalla tuomarina oli Hilpi Yli-Jaskari ja lopuilla radoilla Anne Huittinen.

Vain pelkästään ensimmäiseltä radalta on videotodistetta, mutta hyvä edes niin, koska emäntä halusi itsekin tietää, että mitä sitä oikein tuli tehtyä puomin alastulon luona, kun koiruus sen puomin alastulon kontaktin otti niin hirveän kauniisti??? Näköjään kääntyi koiraan päin... Muutoinkin tämän radan jälkeen emäntä oli todella tyytyväinen. Kepit onnistuivat hienosti, vaikka ensimmäinen keppi olikin keltainen, mutta emäntä ehti sinne hyvin merkkaamaan oikean välin. Muutoinkin kontaktit menivät hyvin ja yhteistyö toimi. Ei voi valittaa. Eli tältä radalta tuloksena 0vp. sijoitus oli 5/35 ja Nokin etenemä 4,27m/s.

15.10.2016+agi_1+Noks.mp4?img=thumb280no
Ja on se Noks ihan hyvää vauhtia painellut, jos vertaa noihin bortsuihin...
_full.jpg

Seuraavalla agiradalla Noks ei sitten taas muistanut, että miten se puomin alastulo pitikään ottaa??? Joten loikkasi. Emäntä palautti takaisin, josta luonnollisestikin tuli hylätty. Suorinta tietä radalta pois. Päästiin peräti kolmannelle esteelle asti tällä radalla...

Kolmannella agiradalla päästiin vähän pidemmälle. Tällä radalla puomin otti todella hyvin, joten siitä ei nyt ollut kiinni, että hylkäys tuli. Ei vain yhdessä vaiheessa koiruus irronnutkaan emännän luota hypylle niin kuin emäntä kuvitteli ja koska emäntä oli jo lähtökuopissa menossa takaisin tulosuuntaan, koiruus kääntyi mukana ja käväisi päänsä verran putkessa... Hylätty siis tästä. Taas suorinta tietä radalta pois.

Viimeisellä radalla, joka siis oli hyppyrata, emäntä kulki nyt koiran mukana, kun ei ollut varma, että irtooko koira. Ja totesi jälkeenpäin itselleen, että kiire tuli! Puhdas ratasuoritus, joten 0vp, sijoitus 4/38 (etenemä 4,29m/s) Eli päivän kisoista kaksi merkintää taas kisakirjaan ja sen myötä näköjään kisakirjassa vaihtui taas uusi sivu...