Ilon treenit ovat nyt heinäkuun alussa muuttuneet aikaisempaan ajankohtaan ja samalla ryhmä vaihtui Jokers-treeniin emännän toiveesta. Se on loppujen lopuksi sama, että onko Ilo Stars vai Jokers-ryhmässä, kun molemmissa on suht samanlaiset harjoitukset, mutta kelloajalla on paljonkin merkitystä. Ehtiipähän nyt emäntä vähän aikaisemmin nukkumaan treenien jälkeen.

Tiistain treeneissä emännällä oli mielessä, että JOS on paljon hyppyjä, menee Noks Ilon sijaan treeniin, koska emäntä nyt haluaa taas Iloa säästellä, jottei taas pahasti jumiin menisi. Tosin emäntä kyllä jo vähän arveli, että tällä kertaa on Ilon ryhmälle putkiralli tiedossa, kun se viime viikolla oli toisella ryhmällä ja Ilon ryhmä keskittyi kontakteihin… Ja niinhän se oli! Putkiralli! 
Ilo oli aivan onnessaan, kun se sai vain rallatella menemään vauhdilla putkesta toiseen! Voi sitä vauhtia ja intoa! Huippua!  Treenissä keskityttiin harjoittelemaan persjättöä sekä hirttoa (nämä siis ohjaustapoja ) Aloitettiin ensin persjättö-treenillä ja kun se oli saatu mentyä kunnolla, tehtiin seuraavalla kierroksella hirtot. Ja viimeisellä kierroksella molemmat peräjälkeen. Kuvassa persjättö-treeni on merkitty sinisillä numeroilla ja hirtto-treeni punaisilla…  Hirtto-treenissä oli samalla vähän kerrostamista pujotteluun vienneissä sekä putkelle nro 30.