Maanantaina juostiin siis vain kakaran kanssa treenit läpi, kun Gami jäi tauolle. Tosin uketsu joutui autossa odottamaan sen aikaa, että treenit olivat ohi, niin sai porukalla tehtyä kunnollisen, pitkän iltalenkin (tai pikemminkin yölenkin...).

Kakaran kanssa ensimmäinen treenikierros oli pikaisesti ohi: kertaalleen rata läpi ja that's it! Ja pikaisesti varsinkin sen taatta, kun emäntä unohti radalta kolme estettä vielä välistä (31-33). Jep, odottavan aika oli tämän jälkeen pitkä, kun muut höyläsivät sitä rataa sitten pidempään... Onneksi toisella kierroksella sai emäntäkin kakaran kanssa ottaa sitten vähän enemmänkin, niin ei ala tosiaan tuntumaan sille, että lahjattomat treenaa...  

Toisella treenikierroksella mentiin ensin rata samalla tapaa kuin ensimmäiselläkin kerralla, mutta uusintakierroksella havaittiin, että kakaralle (ja emännälle) sopii paremmin toisenlainen ohjaus. Esim. estevälit 21-22 tehtiin persjätöllä valssin sijaan, kuten myös väli 22-23 tehtiin päällejuoksulla 23:n jälkeen pakkovalssin sijaan. Ensimmäisellä treenikierroksella okserin (nro 13) rima kolahti alas, kun emäntä jarrutti silloin liian aikaisin kakaran vauhtia pöydälle mentäessä ts. kakara oli vielä hypyn päällä. Muilla kerroilla ajoitus osui paremmin kohdilleen, joten rima pysyi ylhäällä ja koira meni hienosti pöydälle.   Parin kierroksen jälkeen treenattiin vielä erikseen pujottelua targetin kanssa kertauksena.