Juhannuksen aikaan sunnuntaina 26pvä käytiin Haukiputaalla kisaamassa. Gami on edelleen lomalla / tauolla agilitystä, joten kisattiin vain kakaran kanssa. Tarjolla kaksi rataa, josta toinen agirata ja toinen hyppyrata.

Agilityradalla tuomarina oli Jari Tienhaara, joka oli tehnyt varsin mielenkiintoisen radan. Monet kuuluivat tuskastelevan radan tutustumisen aikana, mutta meillehän ei mikään ole enää "uutta" - kiitos ACE:n treenien.   Tosin ei se rata enää tutustumisen jälkeen tuntunut enää yhtä pahalle, kuin mitä se oli sivusta katsottuna. Emännälle vain tuotti pientä jännitystä heti alussa oleva puomi ja siitä vienti putkelle: puomilta piti lähteä tulosuuntaan, koska putki meni puomin alta... Jännitystä siitä, että loikkaako kakara kontaktin yli, vai saako emäntä sen vietyä kunnolla loppuun asti? Ja SAI!!!   Radalta lopulta virheitä nolla (-7,06s), sijoitus oli 2. ja saatiin toinen LUVA!  Eli yhtä enää uupuisi...  Kakaralla oli tällä radalla varsin kivasti vauhtia! 3,84m/s !

Seuraavana ratana oli siis hyppyrata, jotta tuomarina Jarmo Jämsä. Hyppyradanhan olisi pitänyt olla ns. helppo nakki, joten kolmoset kutsuisivat... Mutta... Aina ei mene niin kuin haluaisi.  Renkaalle vienti meni jotenkin pyllylleen, vai mitä lie tapahtunut, mutta kakara hyppäsi joko päin rengasta tai sen pidikettä ts. väärästä välistä. Korjattua tuli, mutta nollatulos menetettiin. Tuloksena lopulta 6,22vp, kun korjauksessa meni aikaa (sij.4). Tosin JOS olisi nolla tullut, niin olisiko kuitenkaan sijoitus enää riittänyt LUVAAN? Sitä ei voi kyllä varmaksi tietää. Mutta nyt siis edelleen jatketaan kiltisti 2-luokassa, kunnes se serti vihdoin napsahtaa...