Öiden jälkeen joutuu emäntä pari lätäkköä lattioilta pesaisemaan pois, napero kun ei ilmeisesti kesken uniensa ehdi paperille asti... Muutamana yönä on sentään toiset pisut olleet paperillakin, mutta ainakin yhdet pisut muualla.

Ja jos ei tarvitse pisulätäköitä pesaista, niin sitten pyyhitään vain vesilätäköitä! Napero ottaa kunnon ilohillumiset ja loikkimiset ruoka-aikaan heti ison vesikupin vieressä. Eilen sitten otti ja loikkasi suoraan kuppiin! Jep, jep... Oli iso lätäkkö sen jälkeen pyyhittävänä ja vielä laajemmiltikin, kun Ilo hyppi ja loikki riemuissaan vähän joka puolella keittiötä. Vilkaisi vain kastuessaan, että mihin loikkasi, mutta homma jatkui entisellään.

Emäntä otti Gamin kanssa nyt käyttöön tavallisen nahkahihnan lenkeille (aikaisemmin kulkenut flexissä). On nyt naperon myötä ilmeisesti emäntä unohtanut oman laumanjohtajan asemansa -tai ainakin päästänyt sitä heltymään, joten iso mies sitten on alkanut ilmoittelemaan itsestään kärttyisään sävyyn vastaantuleville uroksille.  Muutoinkin vähän arvojärjestyksen muistutusta uketsulle mieleen (emäntä ekana ovista yms). Heti siirryttyämme nahkahihnaan ja kertaalleen saatuaan näpäytyksen emännältä aloitettuaan isottelun (sormilla takamukseen), ovat lenkit olleet taas varsin kivoja Gamin kanssa. Poitsullakin häntä heiluu, pysyy nätisti sivulla ja muutoinkin hakee kontaktia emäntään huomattavasti enemmän, mitä vielä jokin aika sitten. Urosten ohittaminenkin on mennyt nyt iloisesti ja heti hakee sen jälkeen kontaktia emäntäänsä. Ilmeisesti uketsukin kaipasi järjestyksen palautusta elämäämme... ?

Gamin kanssa lenkit suuntautuu jatkuvasti metsään ja umpihankeen. Joutuu emäntä tekemään töitä, mutta joutuu kyllä poitsukin. Tuntuu, että heikäläisen takaosa on entisestään saanut lihasta, joka olisikin todella hyvä juttu! Uusi polku bongattiin metsästä ja sitä pitkin ollaan nyt kuljettu (reissuun menee hivenen reilu tunti), oli se sitten kuljettu tai ummessa lumesta. Emännän oma kinttu on vielä hivenen kipeän oloinen välillä, varsinkin polvi. Tuntuu kuitenkin, että parempaa on menossa ja kertaalleen emäntä jo kokeili vajaan kilsan verran juoksemista metsässä polkua pitkin. Tiedetään, tiedetään! Jalan pitäisi antaa parantua rauhassa! Ei kyllä tuosta juoksemisesta kipeytynyt lisää, mutta täysin tyylipuhtaasti ei kyllä emäntä pystynyt juoksemaan. Pikemminkin tuntuu, että tuon jälkeen olisi kipu hivenen hävinnyt... ? Voisiko se vaikuttaa niin? Ei voi tietää...