Kuluneen kesän aikana, tai pikemminkin heinä-elokuun aikana, on emäntä saanut edes pari kertaa otettua dobopallon esille, mutta vähän useammin kuitenkin puolipalloja... Eli Noks on päässyt välillä ihan kunnolla jumppaamaan.
Gami on jäänyt vähän enemmän paitsiolle juurikin ontumisen (se lihasrevähtymä) vuoksi. Pari kertaa on ilmapatjan päällä käynyt jumpat ottamassa, mutta siinäkin on pitänyt tehdä varosti. Ei liikaa, eikä rankasti.

Emäntä osti heinäkuun aikana -kun halvalla sai - kickbiken! Malli on Kickbike City G4. Emäntä tuumasi, että tuo on ihan riittävä heikäläisen ja Nokin yhteisiin potkutteluihin, ei tarvitse olla sportti-mallia. Ja onhan tuota peräti pariin otteeseen ehtinytkin käydä Nokia juoksuttamassa... (onpa hurjan paljon...) Noks kyllä juoksee hienosti tuon kanssa! Ei ihmettele niin paljoa kuin tavallisen pyörän kanssa ja toisaalta emännälläkin on turvallisempi olo tuolla potkutella, koska on lähempänä maanpintaa jalat. Mutta onhan se äkkiseltään rankkaa, varsinkin ne ylämäet... (tuli huomattua, kun töihin meni sillä... ) Nokin kanssa on sitten saattanutkin kävellä ylämäet ja sitten taas normaalisti jatkanut.

Ja yllätyksekseen emäntä huomasi, että Noks osaa suunnat! Kuvitteli, että Noks vain seuraa Gamia metsässä, mutta kyllä se oikeasti ne osaa. Kuten myös sen, että kummassako reunassa tietä pitää kulkea. Tässä meinasikin kerran tulla törmäys koiruuden kanssa, kun emäntä itse sekoili käskyjen kanssa.  Piti käskyttää koiruus tien oikeaan reunaan, mutta sekoili käskyssä ja koira ampaisikin vasempaan reunaan kickbiken eturenkaan edestä! Onneksi oli hidas vauhti ja refleksit toimi...
Kyllä jatkossa pyrkii emäntä muistamaan, että se "reunaan" on vasen reuna ja "syrjään" oikea...