Emäntähän manasi saaneensa tarpeekseen Nokin kontakteista, joten tuumasta toimeen... Väkerrettyä tuli ihan omin kätösin, mutta miten pitkään tämä tulee kestämään? Sen aika näyttää... Emännän äidin aitan perukoilta löytyi sopivaa lautaa, joten väsääminen alkoi. Ja tässä lopputulos (kännykkäkuva, joten vähän vääristää...)

kontakti-normal.jpg

On ns. "matkalaukkuversio" eli menee kasaan ja mahtuu tarvittaessa vaikka mukaan ottaa autoon. Puomin alastulo on 130cm pitkä ja A:n alastulo 70cm. Harjakorkeus/kaltevuus säädettävissä. (saranat). Päällä pintana kuramatto, josta laitettu kumiosa ylöspäin (varsinainen mattopuoli oli liukas... ) Eihän tämä viikonlopun kisoja ajatellen ehtinyt valmiiksi tarpeeksi ajoissa, mutta pari kertaa kuitenkin ehdittiin testaamaan ja hyväksi toteamaan. Mutta onpahan tulevaisuudessa kontaktit mitä treenata!

Ja sitten niihin kisoihin 24.8.

Piirinmestaruuskisat Kurkimäessä ja tuomarina Anne Savioja. Tarjolla kolme rataa (agi - hyppy - agi), joista kaksi viimeistä oli piirm-ratoja. Emäntä ei oikeastaan tiedä mitä tapahtui? Noks oli todella hyvin kuulolla! Varsinkin kaksi ensimmäistä rataa. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan emännästä tuntui, että me tehtiin todellakin YHDESSÄ töitä! Ja tulos oli sen mukainen. Ensimmäiseltä agilityradalta 0vp ja sijoitus 3! (etenemä 4,11m/s!) Eli Noks otti ne peevelin kontaktit! Ei niin hyvin, kuin mitä emäntä olisi halunnut, mutta otti kuitenkin.

24_8_2014%20Noki.avi?img=thumb280nocrop&

Seuraavana hyppyrata, jossa Noks edelleenkin oli hyvin kuulolla ja tehtiin töitä yhdessä, kimpassa. Ja tulos tälläkin 0vp. ja sijoitus 3.! (etenemä 4,07m/s) Eli Nokille tuli jo tässä vaiheessa tuplanollat! Niistä ei tarvitse siis enää jatkossa stressata, jos mielii SM-kisoihin, vain enää niistä puuttuvista vaadittavista nollista, mutta niillä ei nyt kiirettä ole...

24_8_2014%20Noki2.avi?img=thumb280nocrop

Kolmas, eli viimeinen rata kosahtikin sitten hylätyksi... Emännän oma moka nyt näin videolta katsottuna. Itsehän emäntä "heitti" Nokin väärälle esteelle heti 3.hypyn jälkeen (olisi siis pitänyt mennä putkeen... ). Tosin tällä radalla Noks alkoi jo itse vähän ottamaan valtaa/sooloilemaan, kun A:n alastulo oli sen verran kiireinen, ettei emäntä ehtinyt sinne minne olisi pitänyt (eikä ollut varma ottiko edes kontaktia, näköjään otti videolta katsottuna). Jatkettiin sitten rataa eteenpäin hylätystä huolimatta, mutta keinun leiskautus (vaikka kontaktin ottikin) oli sen verran törkeä, että emäntä otti sen uusiksi ja samointein radalta pois.

24_8_2014%20Noki3.avi?img=thumb280nocrop

Mutta vaikka ei nyt sitä triplanollaa saatukaan (kuten seurakaverit kehottivat), niin emäntä on oikeasti tyytyväinen päivän saldoon. Tuplat kuitenkin! Ja yleensäkin se ONNISTUMINEN pitkästä aikaa! Eikä mitään väliä, vaikka ei tämän viimeisen radan takia saatukaan tulosta Piirinmestaruuskisasta, ei haittaa yhtään. Palkintojen jaossa tuomari sanoi emännälle, että hän olisi niin toivonut, että meille olisi tullut se nolla viimeiseltä radalta (toim. huom. jos olisi tullut, olisi piirm-voitto ollut meidän). Mutta hänellekin emäntä totesi, että on todella tyytyväinen jo näihin kahteen rataan, vaikka kieltämättä olisihan se ollut kiva saada vielä nolla viimeiseltäkin (siinä teki vain kaksi viimeistä kilpailijaa nollat... )

Mahti fiilis pitkästä aikaa kisojen jälkeen!