Ystävänpäivän lapsi, Noki, täytti 4-vuotta! Se on todellakin sellainen Ystävän Sulo... Vaikka alkuaikoina ei mitenkään suloiselta vaikuttanutkaan kaikkine temppuineen. Mutta mitään ei vaihdettaisi! Kasvettu on yhteen ja tykästytty todellakin.

Noks4v.jpg

Eli ystävänpäivää 14.2. vietettiin kakkukahvien merkeissä ihmisten kesken ja koiruudet saivat extraherkut naudanluun muodossa. Moneen vuoteenhan eivät koiruudet ole saaneet ns oikeita luita, koska Gamilta puuttuu hampaita. Nyt sitten saivat kypsennetyt naudanluut, jotka joskus on agikisoista palkinnoksi saatu Nokin toimesta. Ja viimeinen kerta oli, kun varsinkaan Gami saa mitään luita! Vaikka uketsu onkin osittain hampaaton (mm. poskihammas puuttuu ja toisella puolen vain puolikas ko hampaasta), niin pauke vain kuului, kun Gami puri luusta isoja, teräviä palasia irti! Tässä vaiheessa emäntä nappasi palat pois, ennenkuin en päätyvät koiran mahaan. Ne todellakin oli teräviä! Ei niistä turhaan varoitella, kypsistä luita. Ja yleensä eivät ole kyllä sellaisia saaneetkaan, edes silloin, kun luita vielä söivät. Noki osaisi nätisti kyllä luuta syödä, mutta Gamin toilailun jälkeen molemmilta pojilta hävisi luut edestä parempaan talteen...

Eikä tuo Gamin tempaus vielä riittänyt. Noks sai lahjaksi pehmopallon ja Gami "korvikelahjana" pehmonallen. Nokin käsittelyssä pehmopallo olisi säilynyt ehjänä, mutta Gami sen lopulta suolisti eli teki reiän ja veti täytteet ulos. Entäs Gamin saama pehmonalle? Sitä ei suolistettu, mutta häntä siltä hävisi totaalisesti Gamin toimesta. Häntä oli purtu irti. Ja sitä etsittiin joka pirun paikasta, josko se olisi vain jonnekin hävinnyt. Mutta ei. Se oli päätynyt Gamin sisuksiin... Ahne paska!!! Ilmeisesti Gami ei ole saanut tarpeeksi huomiota, tai ei ole tarpeeksi vielä sairastellut, niin päätti sen hännän syödä? Siinäpä sitten pisti kovasti toivomaan, että häntä tulee luonnollista tietä ulos, eikä lääkäriä tarvita.