Kisojen suhteen paluu arkeen sitten tuli Kurkimäen 2-päiväisissä kisoissa 29.-30.3.. Kuusi kisaa, ei yhtään nollaa! O-ho! Muutoinkin kisat menivät vähän niin ja näin, mutta tarkemmin ajatellen Noks kyllä toimi oikein hienosti!

Tuomarina agilityradoilla (x4) oli Manuel Alff (LUX) ja hyppyradoilla (x2) Harri Huittinen. Radat molemmilla olivat kivoja, mutta... Lauantaina teemana oli Manuelilla takaakierrot, sunnuntaina jatkui suht samalla mallilla, kun ei niitä enää ihan niin paljoa ollut tarjolla. Lisäksi hänen radoillaan oli välillä varsin juostavia (siis todellakin juostavia!) pätkiä eli suoraa. Mutta tosiaan kivat olivat radat.

Huittisellakin oli ihan ok radat, mutta huomasi hänen harrastavan ns. roturasismia. Etenemä hyppyradoilla oli molempina päivinä 4.0m/s, joten tämä suosi tunnetusti nopeita rotuja (bordercolliet yms). Tämän ymmärtäisi jos radat olisivat olleet pelkkää suoraa, mutta kun oli välistä vetoja... Okei. JOS radalla ei olisi tullut yhtään pientäkään ylimääräistä kurvia, niin ehkä hilkulla olisi jopa Nokinkin kanssa ihanneaikaan päästy. Tuloslistalta näki hyvin mitkä rodut pääsivät ihanneaikaan (kera virheiden), mutta mm. lauantaina voittajalla, joka teki puhtaan radan, oli yliaikaa... Sillälailla! Tietääpähän sen, että jos vaihtoehtona on joko Huittisen tuomaroimat kisat vastaan joku toinen tuomari, niin kyllä se taitaa se joku toinen ottaa ja voittaa meikäläisten arvonnassa.

Nokin tulossaldo oli lauantaina hylätty / (hyppyrata) 5+ yliaikaa / hylätty, sunnuntaina tuloksena 5 vp. / (hyppy) 20,08vp (jossa aikavirhettä 10,08s)  / agi 10 vp.

Ja hei! Oli saatu tulos mikä tahansa hyväksytyillä radoilla, niin jokaisessa kisassa sijoituksena oli 10.