Jeps! Me kävimme ihan oikeasti kahden (2) kuukauden tauon jälkeen agilitytreeneissä! Käytiin nyt kuluvalla viikolla eli keskiviikkona 22.pvä Kurkimäessä Viiksi-Areenalla. Koutsaajan toimi Sini (ProPerro) ja rata oli suunnilleen alla olevan mukainen. (ei mittakaavassa, mm. pujottelu oikeasti vielä lähempänä putken suuta).

_full.jpg

Noks ei tainnut alkuun tajuta, että minne pääsi? Suu oli nimittäin kiinni, kun autosta tuli ulos hallin pihassa. Normaalistihan jo siinä vaiheessa suu käy varsin kiitettävään tahtiin.

Yllättävän hyvin meni treenit! Emäntä oli varsin tyytyväinen. Ensimmäisellä kerralla ei puomia malttanut ottaa kunnolla, mutta sen jälkeen Noks oli sen näköinen, että "kyllä mä tiedän miten tää oikeasti tehdään" ja teki sen todella hyvin! Keinu meni joka kerralla hyvin, vaikka välillä emäntä jättikin koiruuden yksin suorittamaan keinua. A:lla vasta viimeisellä kerralla tuli selvä kontaktivirhe, mutta muutoin oli suht ok. Viimeisellä kierroksella taisi koiruus (ja emäntä) olla jo sen verran väsyneitä, että silloin ei enää onnistunut pujottelulle nro 31 meneminen, vaan Noks pyrki menemään putkeen. Kaikki muut kerrat pujottelut menivät paremmin kuin hyvin! Molemmista suunnista.

Emäntä teki ohjaukset niin, että nrolle 2 saksalainen. Nro 3 pakkovalssilla, putkeen nro 5 persjättö. Nrolla 6 merkkaus, nro 7 päällejuoksu, nrolle 12 piti tehdä pieni veto ja heti alastulon jälkeen käskytys pujottelulle (ja itsenäinen lähestyminen koiralle). Nro 14 päällejuoksu. Nrolle 18 putkeen joko persjätön kautta tahi valssin. Nrolle 19 taas pieni veto., Nro 21 leijeröinti. Nron 23 emäntä teki pakkovalssilla, tosin olisi varmaan saksalaisellakin onnistunut? Ei tullut kokeiltua... Nron 30 päällä jo käskytys pujotteluun.

Ne olivat kivat treenit ja emäntä ainakin oli treenien jälkeen rättipoikki-väsynyt kintuistaan (tosin kiitos myös talvipyöräilyn työharjoitteluun... ). Arveli kuitenkin tekevänsä vähän pidemmän jäähdyttelylenkin treenien jälkeen, mutta huono oli reittivalinta! Suunnilleen puolet reitistä meni umpihankea! Tuon, kun olisi tajunnut, olisi lähtenyt pelkästään ajotien reunaa pitkin kulkemaan... noh, saivat koirat ainakin (taas) lihaskuntotreeniä tarpoessaan siellä. Ja emäntä.