Ou jee... pitkästä aikaa, ja kun oli paikalla vielä vieraileva (tuuraaja) kouluttaja, Noki oli varsin oma ärsyttävä itsensä pentukurssilla! Ei pahemmin mitään keskittymistä asiaan ja ääntä riitti... *HUOKS*  Tosin jo ennen kurssille lähtöä, Noki löysi itsensä hihnanpäästä metsälenkillä, kun ei ollut yhdellä korvia... ei korvia... ei järkeä laisinkaan.   Myönnetään kyllä, että välillä Noki toimi ihan kivastikin ja silloin, kun toimi, oli äänikin poissa.

Heti alkuun oli pujottelua muiden koirien ympärillä, tosin paikalla oli taas vain kaksi Nokin lisäksi, joten venkslattiin vähän suuntaan sun toiseen, jotta saatiin yleensäkin kierrettyä koiria ympäri. Alkuun Noks ei keskittynyt ollenkaan - tai ei keskittynyt kyllä ollenkaan koko aikana - mutta välillä tuli ihan kivoja pätkiä, että Noki muisti emännänkin olemassa olon, eikä vain katsellut toisia koiria. Kun toiset koirat vastaavasti tekivät omat kierroksensa Nokin ympäri, niin silloin Noks oli yllättävä nätisti paikoillaan!   Katseli joko emäntää (makupaloineen) tai sitten katseli rauhassa vain ympärillä pyörivää koiraa. Harvinaista!

Vieraan ihmisen tervehtiminen olisi voinut oikeasti mennä paremminkin.   Ei tuo nyt mikään idiootti ollut, mutta olisihan tuo voinut olla nätisti kaikki neljä jalkaa maassa, eikä suinkaan välillä etutassut sitä kouluttajaa vasten... Hampaiden katsomista Noks vähän jännitti!  Mutta antoi kuitenkin ihan hyvin.

Lautasharjoitustakin tehtiin ts makupala oli lautasella ja koira ei yksinkertaisesti saanut mennä siihen ilman lupaa. Olipahan alkuun taas varsinaista pörräämistä emännän suunnalta, kun pörinällä varoitti Nokia koskemasta makupalaan. Uskoihan se   Tosin vähän vaikeutettuna, eli pidemmällä odotusajalla, otti ja varasti sen ilman lupaa...

Lisäksi kertailtiin maahanmenoa (Noki oli hieno!) ja loppuun oli vauhtiluoksetulo ja voitte vain kuvitella sen Nokin vauhdin määrän!