...että Ilo on todellakin ehdollistunut naksuun! Emäntä teki eilen illalla testin, kun napero oli unten rajamailla keittiössä tuolin alla, naksauttamalla olohuoneessa. Niin vain Ilo sinkosi pystyyn, karisti unet silmistään ja tuli vauhdilla hakemaan makkaraa! :-) Naksuteltiin siinä vielä useampaan otteeseen entiseen malliin eli "naks" ja heti makkara suuhun. Lisäksi vierellä oloa harjoiteltiin, joka sekin alkaa olla jo hivenen maltillisempaa kakaralla, ei koko aikaa ole hötkyilemässä. Istuminen käy kuin luonnostaan, mutta maahanmeno menee yli hilseen ;-) Mutta pikkuhiljaa jatketaan kakaran kanssa treenejä, opiskellaan uutta ja vahvistetaan jo opittuja asioita (joita ei todellakaan ole vielä paljoa!).

Uskottava on myöskin se, että Ilon voi ja pystyy harjaamaan nykyään jo niin, että kakara makaa! :-o Ei vielä oikeaoppisesti ole täysin kyljellään, mutta makaa paikoillaan suht kiltisti, joten rauhassa saa kuitenkin harjattua. Ainoastaan masun harjaaminen ei vielä luonnistu niin, että Ilo olisi selällään, mutta eilen päästiin sitäkin jo hivenen kokeilemaan.

Gamin kanssa myös hivenen tottisteltiin, siis todellakin hivenen. Otimme kaukoja, jotka liukkaan alustan (paljas laminaatti) huomioon ottaen, menivät taas varsin kivasti. Myöskin kertaalleen eteentulo ja jonkin verran vierellä oloa. Pitää nyt kyllä taas uudestaan nohevoitua treenaamaan ulkona koiruuden kanssa, jotta hommassa pääsisi kunnolla eteenpäin... Sisällä treenaamisesta ei tule silloin mitään, jos Ilo porttinsa takana aloittaa hillumisen, Gami menee silloin lukkoon :-/ (kuten myös ulkona, jos mopopojat päristelevät joukolla ohi). Tähän ongelmaan tarttii jotain kyllä keksiä!