Sunnuntaina käväisimme taas kakaran kanssa agilitytreeneissä. Innokas tuo kakara ainakin kaikkeen on, jopa juoksemaan autolle! Se on näköjään niin, että jos kakara huomaa pääsevänsä jonnekin (ja auton avaimet otetaan naulasta), niin silloin on hulluakin hurjemmat vetämiset hihnassa ja suoraan auton luokse! Tästä tavasta emme ole päässeet vielä mihinkään...  Samalla tapaa yhtä hurjalla innolla mennään autosta treenipaikalle ja kimmotaan liukkaat kiviportaat ylös halliin. On näköjään myös ottanut tavakseen aloittaa jo autossa kitinänsä malttamattomana pääsemään määränpäähän.

Treeneissä kertasimme samoja esteitä mitä viimeksikin (tosin osa esteistä jäi kertaamatta). Avustaja saatiin A-esteen kertaukseen ja hyvin tuo este menikin. Ensimmäisellä kerralla piti taas vähän miettiä, että kiivetäkö vaiko eikö, mutta yli meni ja vauhdilla! Ja hienosti malttoi kontaktillekin pysähtyä. Putki on POP edelleen! Hyppyeste alkaa sujumaan, jopa lähettämällä  Otettiin sitä sitten sekä kutsumalla, lähettämällä, että mukana menemällä. Keinua muistuteltiin mieleen vain seisoskelemalla alastulossa ja välillä kävellen alastuloa pitkin (ilman keikausta). Verkkokeppejä kertailtiin ja nyt tuli taas Ilolle mieleen, että ne ei ole kivat ne verkot siinä ympärillä ahdistamassa... Joten taidamme nämä kepit harjoitella kuten Gaminkin kanssa ennen muinoin... Enempää esteitä emme pystyneetkään kertaamaan, joten lopussa kokeiltiin hivenen yhdistelmää hyppy + putki, jossa hyppy kutsumalla ja lähetys putkeen. Hieno kakara!  Onnistui paremmin kuin hyvin, yllätti emännän siis kunnolla. Mutta malttia edelleen treenaukseen otettava ja rauhallisesti ensin esteet opetettava ja sitten vasta enemmän noita yhdistelmiä...

Ja emäntä huomasi, että hänelle ei todellakaan sovi tämä myöhäinen treeniaika, joten jos vain sijaisen itselle + kakaralle saa näihin treeneihin, niin emäntä hommaa itselleen muualta treeniaikaa... Ei jaksa ei, eikä viitsi joka kerta pinnaansa polttaa väsymyksestä.