Menneenä viikonloppuna oli Maaningalla 2-päiväiset kisat, jolloin lauantaina oli kaksi virallista starttia ja sunnuntaina yksi virallinen startti sekä yksi epävirallinen joukkuerata ts Piirinmestaruuden joukkuekisa. Tuomarina kaikilla radoilla oli Elina Hannikainen ja kaikki radat agilityratoja.

Viralliset (eli yksilö) kisat menivät kontakteja harjoitellessa. Ensimmäinen rata lauantaina oli täysin puhdasta viidenneksi viimeiselle esteelle, joka oli puomi. Harmi vain, että puomin alla oli putki ja kas, emäntä tekikin todella hölmön ohjauksen, joten Noks sujahti putkeen... Hylätty. Tämän jälkeen oli hyvä harjoitella puomin kontakti (HUIPPU!) ja suoraan radalta pois.

Toisella radalla Nokilla meni homma jo vähän yli, joten heti toiselle esteelle tuli kielto. Lisäksi A-esteeltä karkasi ennen aikojaan, vaikka kontaktin ottikin. Joten koska oli jo vitonen alla, päätti emäntä ottaa A-esteen uudestaan harjoittelumielessä. Hylätty. Ja suoraan radalta pois. Mutta tässäkin Noks otti uusinnalla A:n kontaktin hienosti!

Maaninka%206.9.2014.3gp?img=thumb280nocr

Sunnuntaina aloitettiin taas virallisella yksilöradalla ja tälläkin kertaa me harjoiteltiin kontakteja! Tosin virheitä oli jo kaksi alla, kun ilmeisesti emännän itsensä huonosta sijoittumisesta radalla (? tai jotain muuta?) napsahti rima alas tiukassa käännössä ja heti perään hankalasta kulmasta pujotteluun mennessä, Noks meni pujottelun väärään väliin. Keinun Noks otti huonosti, joten emäntä päätti ottaa keinun uusiksi kertauksen vuoksi. Joten hylätty. Mutta tulipahan jokaisella virallisella radalla kontaktit harjoiteltua! Ja lupaus oli, että joukkueradalla ei niitä enäa harjoitella, eikä ollut tarkoituskaan.

Joukkuerata meni Nokin kanssa hyvin! Emäntä oli päättänyt, että kontaktit otetaan, mutta niitä ei todellakaan jäädä jyystämään. Noks meni hienosti! Kontaktit eivät olleet täydelliset (ei pysähdystä), mutta upeasti Noks ne otti ja muutoinkin rata sujui hyvin. Vähän oli pitkää kaarrosta välillä, mutta tuloksena nolla, mikä nolla!

Maaninka%207.9.2014%20joukkuerata.3gp?im

Joukkueesta kaksi teki nollan ja kaksi 5 vp. Kun kolme parasta tulosta otettiin laskuun mukaan, oli joukkueen tuloksena siis 5vp. ja tällä tuloksella heltisi sija 3! Eli joukkueellemme "Swauhtia töppösiin" (Sawon Agilityurheilijat ry) joukkue-Piirinmestaruuspronssia! JEI!!!