Kävimme jo noin pari viikkoa sitten agikisoissa Kuopiossa (ja kyllä, emäntä ei ole saanut aikaiseksi päivittää blogia)

Kisat olivat jo 23.4. ja tuomarina siellä oli kolmella agiradalla Ritva Herrala ja yhdellä, päivän viimeisellä, hyppyradalla Jari Suomalainen.

Ensimmäinen rata oli agilityrata ja se loppui kohdaltamme lyhyeen. Kun ei koiruus vain muistanut, että miten se puomin kontakti pitää ottaa?!? Joten puomi uusiksi ja radalta suht suorinta tietä pois. (video aukeaa kuvaa klikkaamalla)

_full.jpg

Toinenkin rata oli agirata ja siinä nyt Noks malttoi ottaa sen puomin kontaktin kunnolla, mutta liekö emäntä itse edessä vai muutoin vain oli liian tiukka käännös hypyn päällä, niin rima tuli alas... Ahtaaksi taisi hypyn luona mennä? Tuloksena tältä radalta 5 vp, sijoitus oli 13/42 ja Nokin etenemä 4,38m/s. (video aukeaa kuvaa klikkaamalla)

_full.jpg

Kolmannelta agiradalta ei videota olekaan... Jostain syystä radan videointi tapahtui ennen rataa eli odottelua oli kuvattu, mutta radalle lähdön jälkeen kuva pimeni.... Mutta tältä radalta ei kyllä tulostakaan tullut, meni hylätyksi.
Noks luki taas yhdessä vaiheessa (heti radan alussa....) emännän ohjauksen takaakierroksi, joten hyppäsi hypyn väärinpäin.

Ja hyppyradalla ei lähtenyt emännän ohjauksen mukaan, vaan haki pujottelun jälkeen aivan oman mieleisensä esteen.... Eli olisi pitänyt mennä hypylle nro 5, mutta koiruus irtaantui todella hyvin hypylle nro 6... Joten hylätty tältäkin radalta.
Mutta kepeille meno onnistui aivan mahtavasti! Siinä osasi monella olla ongelmia... (video aukeaa kuvaa klikkaamalla)

_full.jpg

Hyppyradan ratapiirros
_smaller.jpg

Liekö alkaa nyt treenaamattomuus näkyä? Ja kisojen puute?
Tarvitsisi oikeasti päästä käymään edes joskus treeneissä ja ehkä voisi vähän enemmänkin yrittää kisata ennen SM-kisoja, jotta ei nyt ihan kokonaan ote häviäisi tähän touhuun. Treenejä olisi ollut tiedossa, mutta emännän auto päätti sanoa sopimuksen irti, joten kuukauteen ei olla päästy autolla mihinkään. Kohta. Kohta taas päästään! Toivottavasti....