Emäntä pisti taas merkille, että Gami oli aloittanut uudestaan takapäänsä nuolemisen. Toissapäivänä, kun Gami oli istunut matolla ja lähtenyt siitä liikkeelle, meni Gami tarkistamaan oman istumapaikkansa. Jotain siellä matolla oli, koska hajut kiinnostivat myös muita koiria, mutta emäntä ei kyllä mitään huomannut silmämääräisesti. Joten soittoa eläinlääkärille heti maanantaina aamulla. Ja tällä kertaa oli todellakin onni matkassa, että saatiin peruutusaika juurikin meidän omalle eläinlääkärille heti seuraavalle päivälle! Emäntä ei siis todellakaan enää vie sille toiselle, joka elokuussa Gamin hoiti samassa vaivassa ja oli niin pirun töykeän oloinen...

Eli eilen sitten kävimme lääkärissä. Ja niinhän siinä taas kävi, että vasemmalta puolen anaalista tuli verta ja mätää, kuten viimeksikin. Oikea puoli oli kunnossa. Tai oikeammin nuo eivät tulleet suoranaisesti anaalirauhasesta vaan vierestä. Ilmeisesti elokuussa saatu lääkekuuri oli ollut liian lyhyt, joten anaalit eivät ehtineet parantumaan. Ainakin eläinlääkäri epäili niin. Nyt siis ei enää ollut anaalirauhastulehdusta, vaan siihen oli tullut fisteli... (Kuulemma hajusta erottaa helposti, anaalit haisevat todella pahalle pilantuneelle kananmunalle tms, tuo oli pistävämpi). Joten tyhjennettyä tuli ja huuhdeltua molemmin puolin eläinlääkärin toimesta, sekä kolmen (3) viikon lääkekuuri matkaan! Ja kun lääkekuuri loppuu, on kontrollikäynti eläinlääkärille. Jos anaalit eivät ole parantuneet, on vuorossa sitten leikkaus... Mutta pitääpä taas todeta, että hienosti antoi Gami taas anaalit tyhjentää sekä huuhdella. Vähän vain jänskätti, mutta kiltisti seisoi aloillaan. Ihana uketsu!

Jos jotain positiivista pitää etsiä,niin parempi nyt sairastaa, kun on vielä vakuutus olemassa, alkaa nimittäin Gamilla ikä tulla vastaan... Tosin vaikka ei olisikaan vakuutusta, saisi/saa Gami kuitenkin kaikki vaadittavat hoidot, jotta pysyy terveenä. Näissä asioissa ei kitsastella!