Joensuussa käytiin Ilon kanssa kisaamassa huhtikuun alkupuolella. Koko kööri oli kyllä mukana, mutta Gami ja Noks tyytyväivät taas seurakoirien osaan. 

Tuomarina kisoissa oli Jari Tienhaara, jolla tuppaa emännän mielestä olemaan varsin kivoja ja "mielenkiintoisia" ratoja. Ensimmäinen agirata kosahti Ilon kohdalla heti kolmanteen hyppyyn, kun kakara (jep, tuo nimitys lipsahti taas ) kurvasi emännän selän takaa hypyn väärinpäin. Muutoinkin ko rata oli täyttä hösellystä Ilon kanssa. Ilo vain räksytti ja tuntui, ettei ole kuulolla ollenkaan... Mitenkähän paljon lie lopulta radalla tehtiin virheitä, kun kuitenkin suoritettiin se loppuun asti..?  *huoks*

Toiselle radalle emäntä otti tiukan komennon ja tottisteli vähän aikaa ennen radalle menoa, jotta yleensä koiruuden saa kuulolle. Huomattavasti paremmin keskittyi hommaan!  Nyt vain heti ensimmäinen rima kolahti alas sekä jossain puolessa välissä tuli rima alas tiukasta käännössä, mutta muutoin rata oli kivan sujuvaa. Eteneminen oli 3,41m/s, joten tulokseksi radalta tuli lopulta 11,41vp.