Tänään käytiin ottamassa Nokin tikki pois. Siis se yksi ja ainoa, joka oli ihon päällä, kaikki muuthan olivat sisäisesti laitettuja. Emäntä oli jo toiveikkaana, että arki alkaa ja kaulurista päästään eroon. Mutta ei. Silmä kuitenkin rähmii vielä jonkin verran ja punottaa, joten kauluripakko jatkuu edelleen ainakin tämän viikon (emäntä ei lenkillä pidä sitä nyt). Ainoastaan antibiootista päästiin eroon, muutoin jatkuu edelleen myös silmän huuhtelu sekä lääkevoiteen laitto... Ja halutessaan voisi emäntä käyttää viikon, kahden kuluttua Nokin taas kontrollissa silmän suhteen. Ja varmaan käyttääkin. Eläinlääkäri (ei se normaalisti silmää hoitanut) epäili, että patti ei lähtisi itsestään. Ja totesi, että silmästä ei yhtä kaunista tule kuin toisesta silmästä, mutta sillehän ei voi mitään. Ja joskus voisi sen pattiosion leikata siitä pois. Emäntä kyllä epäilee, että se patti ottaa ja lähtee siitä jossain vaiheessa itsestään, jos se Nokista on kiinni. Keinoja on monia millä pääsee silmää vähän hankaamaan esim. kauluria vasten, joten patti on saanut jo kyytiä... Se on niin hyvin siinä kohollaan. (ps. silmä ei rähmi niin paljoa kuin kuvan perusteella näyttäisi, se on vain lääkettä... )

silm%C3%A4%2023.6-normal.jpg

Noks on kyllä niin maailman helpoin hoidettava! Mitään rauhoitusta ei tikin poistoon tarvittu, vaan pää painettuna emännän rintaa vasten ja sitten niks, tikki pois. Ei hötkyillyt mihinkään, ei älähtänyt yhtään. Oli vain, että "saiskos sitä namia!?" Eläinlääkärikin totesi, että kyllä on helppo ja luottavainen koira. Niin on. <3

Lääkärireissun jälkeen käytiin pitkästä aikaa todellakin pitkällä lenkillä! Tosin molemmista koirista näkyi hyytymisen merkkiä, mutta osuutensa asiaan oli varmaankin aurinkoisella ja lämpöisellä kelillä (noin 20C). Mutta Noks otti kyllä ilon irti, kun pääsi pitkästä aikaa vapaana juoksemaan pitkin poikin metsää ja rellestämään kävyn kanssa!

Ja ei. Gami ei todellakaan ole enää nykyään Nokin kanssa samassa tilassa, kun keskenään jäävät kotiin. Gami on portin takana toisessa huoneessa. Ei vain voi emäntä luottaa enää yhtään Gamiin. Näköjään ei voi tietää milloin sillä menee ns. "kuppi nurin" ja käy Nokin päälle. Voi olla, että tuolloin on ollut puruluu syömättä vieressä, kun tämä tapahtui, mutta kun ei tiedä niin ei tiedä. Ja uusintaa ei haluta.