Lauantaina oli vuorossa Nokin treenit, tällä kertaa kouluttajana oli Tiia. Sanoisko, että treenit eivät menneet niin hyvin kuin edelliskerralla, mutta hienosti Noks kyllä tekee hommia  Emäntä vain ei joko ehdi tai osaa ohjata kunnolla tuollaista sinkoilijaa. Ja varsinkaan siinä vaiheessa, kun sinkoilija päättää sinkoilla kesken kaiken sinne Tiian luokse eli targetille  

Alkuun Tiia pisti ryhmäläiset "kokeeseen" ts halusi katsoa millä tasolla mennään (punaiset numerot). Tämän kokeen kaikki selvittivät hyvin, joten treeni jatkui Jokers-ryhmän radan pätkällä (  ). Siinäpähän tuli sitten jo vähän haastetta (mustat numerot)   Mutta loppujen lopuksi kyllä siitä pätkästä selvittiin. Ja ryhmäläiset tuumasivatkin, kuten emäntäkin, että mieluummin sellaista treeniä, jossa on vähän haastetta, kuin aivan liian helppoja treenejä... Ainahan treeniä voi helpottaa, jos jokin tuntuu liian vaikealle. Totta!

Nokin kanssa ensimmäinen harjoitus meni hienosti, mutta toisessa olikin sitten jo haastetta! Ensimmäisellä kerralla ei Noks irronnut ollenkaan putkeen nro 6. Kun emäntä sen sinne sitten vihdoin sai, ei emäntä enää ehtinyt tekemään sokkaria ajoissa nrolle 7... Tosin tässä vaiheessa oli Noks jo ampaissut Tiian luokse palkan toivossa  (Tiia oli piilossa putken nro 10 luona puomin takana, jota ei ole kuvaan piirretty). Lopulta saatiin onnistumaan nro 1-7, mutta nrot 8 ja 9 jäivät nätisti välistä, kun Noks kiersi ne... Joku on auttamattoman hidas! Eli emäntä ei ehtinyt ohjaamaan ajoissa...  (KLIK, videopätkää treenistä)