Heh! Oikeasti. On meillä vain aivan mahtavat treenikaverit ja koutsit! Nokin häiriötreenit jatkuivat entisestään ja voisi sanoa, että häiriötä nyt oli entistä enemmän. Itse agitreenit menivät varsin kivasti ja emäntä huomasi, että tuntee koiransa ohjauksen suhteen ;-) Teemana välistävedot, tosin myös suht hankala pujottelu (koiran jatkettava itsenäisesti loppuun). Välistävedot eivät onnistuneet sillä tapaa, kuin ohjauksellisesti suositeltiin ja joka olisi ilmeisesti "varmempi" tapa. Välistävedot onnistuivat Nokin kanssa niin, kuin emäntä itse arvelikin -vain vastakkaisella kädellä vetäen ja koiran puoleisella kädellä lähettäen - samalla, kun liikuttiin nenä menosuuntaan. Ja ottipa Noks nimittäin hypyt siivekkeitä hipoen ts ei turhia kaarroksia.

Pujottelu olikin pitkästä aikaa Nokille vaikeampi. Sitä ei ole nyt pitkään aikaan tarvinnut itsenäisesti suorittaa loppuun asti, vaan yleensä emäntä on mennyt rinnalla / juossut ohi. Nyt pitikin jäädä jo puolen välin paikkeille valmiiksi, koska pujottelulta tuli tiukka käännös takaisin päin hypylle. Eihän se onnistunut ilman targettia. Ja havainto oli, että kun pitkästä aikaa oli target maassa, tuli Nokiin vauhtia hirveästi verrattuna entiseen! Tätä tartteis ottaa varmaan lisää...? Ongelmaksi Nokille muodostui myös väärän värinen hyppy (vihreä). Ensimmäisellä kerralla sen suoritti ihan oikein, mutta muut kerrat menikin sitten jo ohi, vaikka mitä yritti! Eikö sitten tajunnut, että siinä tosiaan ON hyppy? Maastoutuu vain taustaan? Ei tiedä mikä aivopieru se Nokilla oikein oli...

Häiriöt olivat todellakin (taas) hyviä! Siellä juostiin mm. keinulla sivulla vastaan/mukana, juostiin puomilla alastuloon mukaan jne. Ja pahin häiriö Nokille tällä kertaa oli yksinkertaisesti se, kun Katja juoksi putken ympäri tullen vastaan juuri silloin, kun Noks suoritti hyppyä siihen suuntaan. Silloin piti Nokin lähteä vähän katsomaan lähemmin, että mikä homma se nyt oli? Mutta suht nopeasti tuli takaisin, eikä jäänyt pitkäksi aikaa haahuilemaan.

Eli kaikkinensa kyllä onnistuneet treenit häiriöineen!