Tuo ah, niin rakas ja raivostuttava "idiootti" eli Noki täytti eilen 5-vuotta! Päivänsankarille ei ollut juhlia perinteiseen tapaan, vaan heikä oli matkoilla kisojen merkeissä Iisalmessa.

Iisalmessa oli kaksi agirataa ja yksi hyppyrata. Ensimmäisellä agiradalla tuomarina oli Hilpi Yli-Jaskari ja sen jälkeen tuomarina toimi Minna Väyrynen, mutta Hilpin tekemillä radoilla. Meidän agilityradat hylkääntyivät molemmat samassa kohdassa, putki-A -erottelulla... Eli kun olisi pitänyt mennä A-esteelle, Noks ampui putkeen (tosin kertaalleen jo aikaisemmin oli menty putkeen). Ensimmäisen radan emäntä teki kuitenkin vielä Nokin kanssa täysillä ja hivenen kokeillen loppuun asti toisin sanoen muutti lennosta ohjaussuunnitelmiaan, ja hyvällä mielellä mentiin koko ajan. Oikeasti oli hyvä rata. Ellei oteta huomioon tuota hylkäystä... Toiselta radalta tultiin kyllä kesken pois syystä, että emäntä arveli jo tarpeeksi tulleen putkirallia, kun Noks vain koko ajan meni sinne putkeen, vaikka emäntä kuinka yritti saada sitä A-esteelle. Emäntä ei viitsinyt enempää kuluttaa radalla aikaa. Tällä radalla oli varsinkin kepeille meno hyvä! Emäntä kokeili siihen poispäinkääntöä ja se toimi!
Harmi toisaalta, ettei päästy puomia tekemään syystä, että ekalla radalla sitä ei ollenkaan ollut(!) ja toisella radalla ei päästy sinne asti. Mutta keinut onnistuivat molemmilla kerroilla!

Viimeinen rata oli sitten siis hyppyrata. Jälkeenpäin emäntä tajusi, että hän käskytti/tsemppasi Nokia tässä enemmän kuin mitä agiradoilla. Oli ihan tyytyväinen rataan, mielestämme ei tullut hirveitä kaarroksia, vaan rata oli kaikin puolin sujuva. Tulos radalta oli 0vp., etenemä 4,29m/s ja sijoitus 8.

Aamulla ennen kisoja emäntä lupasi Nokille, ettei menetä tänään hermojaan, vaikka mikä tulisi. Ja se lupaus piti! Siitä emäntä on todellakin tyytyväinen. Ja luulisi myös Nokin olevan tyytyväinen, kun ei tarvinnut kuunnella tiuskimista...

Kun kotiuduimme illalla, oli silloin vuoro juhlia Nokin synttäreitä ihan vain emännän ja Gamin kesken. Herkuttelun jälkeen saivat vielä SUURET puruluut.

Koiruudet saivat omat pienet "kakkunsa" (lihapatee, kuivattuja kanafileitä ja munalla maustettua vettä)
ja emäntä väsäsi itselleen pienen leivoksen, mutta sitäkin imelämmän!

2016-02-14_Noks.jpg      2016-02-14.jpg