Vähän kuulumisia tältä suunnalta, vaikka mitään kerrottavaa ei oikeastaan olekaan, mutta tiedättepähän meidän edelleen täällä olevan. Ainoa suurin asia taitaa olla vain se, että emännän loma otti ja loppui, joten paluu arkeen on alkanut...

Nokin leikattu luomi on parantunut todella hyvin. Kauluria heikä joutui pitämään vain muutaman päivän, koska sitten emäntä totesi sen aivan turhaksi kapineeksi. Noks ei hangannut silmäänsä ollenkaan, joten turha kiusata "pientä" poikaa. Edelleenkin vain tarkasti katsoen huomaa leikkauskohdan. Lääketipatkin loppuivat jo viime viikon perjantaina, joten siitäkin ruljanssista ollaan eroon päästy. Vaikka eihän tuo Noks mikään hankala koira tippojenkaan suhteen ollut, nätisti antoi kyllä aina itsensä hoitaa.

Metsälenkit uhkaavat venähtää pitkiksi, kun molemmat koiruudet jumittavat mustikkaa syömään. Varsinkin Noks on varsinainen jumittaja! Emäntä onkin katsonut paremmaksi aina välillä laittaa koiruuden metsässäkin flexiin, jotta saa pidettyä heikäläisen matkassa mukana... Kyllähän se Noks perästä tulee, mutta joskus ei vain olisi aikaa jäädä odottelemaan, vaan joutua pitäisi. Eikä se liika mustikan syöntikään kovin hyvä asia ole, kun masu näkyy menevän niistä vähän sekaisin. Liikaa kuitua...

Doboiltu ollaan taas suht säännöllisesti ja kyllä ainakin Nokin lihaksista huomaa, että jotain kehitystä on tapahtunut! Oikeasti koiruus on varsin sutjakkaassa ja lihaksikkaassa kunnossa, vaikka ei välttämättä kuvien välityksellä sitä huomaa. Mutta lenkillä, kun katsoo takaapäin koiruuden reisilihaksia, niin on ne kyllä hienot! Myös etuosastaan on vankistunut ja vatsalinja noussut ylöspäin. Mutta kyllähän se Noks alkaa nyt myös aikuistumaan kropaltaan, joten sekin vaikuttaa. Gamin suhteen on tapahtunut vähän laantumista dobopallon päällä. Heikä suostuu siellä vain istumaan tai makaamaan ja mahdollisesti tutisevin jaloin myös vähän seisomaan. Emäntä kyllä laittoi merkille, että ei meinaa ukko mahtua kääntymään sen päällä...Notkea poika kyllä Gamikin on, mutta ilmeisesti pallon päällä kääntyminen on vähän arveluttavaa ja mieluummin sitten suuntaa vaihtaa lattian kautta pomppaamalla.

Lisäksi koiruudet ovat joutuneet taas nenäänsä käyttämään, kun emäntä sai viisi muovista kukkien aluslautasta. Niiden pohjaan pieni reikä ja yhteen lautaseen huopatarra. Huopatarraan on emäntä tipauttanut hajustetta (eukalyptus) ja lautaset nurin lattialle... Siinäpä vähän hajutyöskentelyä koiruuksille ja aivoille töitä!