Kuukauden tauon jälkeen oltiin taas kisoissa! (sarkasmia???)

Kisat olivat 21.5. Sorsasalossa ja tuomarina kaikilla kolmella radalla oli Allan Mattsson. Aloitettiin agilityradalla, sitten oli hyppyrata ja viimeisenä taas agilityrata.

Ensimmäisenä siis agilityradalle.
Pitänee olla ihan tyytyväinen suoritukseen, vaikkakin Noks lähdössä meinasi karata. Konahduksen jälkeen jäi paikoilleen odottamaan lupaa aloittaa rata.... Kepeille menosta emäntä on todella tyytyväinen! Kuten myös kontakteista, varsinkin puomin. Muutkin kontaktit olivat ns emännän määräämissä sallituissa rajoissa, selvä yhden tai kahden tassun kontakti. Harmillisesti okserin rima tipahti alas, mutta liekö emännän oma käsi mennyt liian alas siinä vaiheessa... ?
Tuloksena radalta 5 vp, sij. 14/25, etenemä 3,92 m/s.

_full.jpg

Seuraavaksi hyppyradalle, jossa harjoituksen puutteen huomasi oikein hyvin. Noks meinasi tulla kintuille pussin jälkeen ja muutoinkin olisi voinut olla paremmat ohjaukset, aivan turhaa pitkää kaarrosta kuten edelliselläkin radalla, mutta kuitenkin viimeiselle putkelle meno onnistui hyvin! Siinä oli kuitenkin vaarana valita viereinen hyppy...
Tuloksena kuitenkin 0 vp., sij. 8/26 ja Nokin etenemä 4,27 m/s.

_full.jpg

Viimeinen rata oli taas agirata ja siinä tökki aikas pahasti meidän "murheen kryyni" eli kepeille menossa ensimmäinen valkoinen keppi... Sitä taas harjoiteltiin pariin otteeseen ennenkuin onnistui, mutta tämä maksoi myös aikaa. Kontaktit olivat taas kaikki ihan hyvät, joten niihin pitää olla tyytyväinen!
Tuloksena tältä radalta 14,85 vp. (eli 10 vp + 4,85s yliaikaa), sij. 13/25, etenemä 3,24 m/s.
Puhelimesta loppui muistin tila, joten videolla radasta jäi uupumaan viimeinen pätkä (puomi - pituus - hyppy)

_full.jpg

Kisojen päätyttyä odotellessamme kisakirjoja saataviksi, pääsi Gami vähän humputtelemaan minipuomilla (eli matala harjoituspuomi) ja muutamalla mini-mini-hypyillä. Voi sitä onnen tunnetta ja louskutusta! Oli uketsu ihan täpinöissään! Pienestä asiasta osaa koiruus tulla onnelliseksi <3
(Jalka oli siis kunnossa, ei muutoin oltaisi otettu Gamin kanssa mitään)

Pari kuvaa päivän kisoista. Kuvat © Juha Saastamoinen

_smaller.jpg

_smaller.jpg