Emäntä oli ihmetellyt Gamin väsynyttä ja vaisua olotilaa ja laittanut tuon kaiken sen rajun vatsataudin piikkiin, joka oli reilu kaksi viikkoa sitten. Arveli, että se oli vetänyt koiruuden niin heikoksi, että menisi pidemmän aikaa, ennenkuin tokenisi entiselleen. Oli kyllä jo ajatellut käyttävänsä koiruuden eläinlääkärillä verikokeissa yms, jotta selvyys väsymykseen löytyisi, mutta ei tarvitse enää! Nyt on koiruus ollut vajaan viikon normaali itsensä.

Viime viikon torstaina (16.4.) oli kuvanmukainen maaorava ulkoistettu lampaantaljan päälle! Onneksi oli tullut suun kautta ulos, eikä aiheuttanut suolitukosta! Kuvasta poiketen lelu on ollut todella hyvin suolistettuna jo monen monta kuukautta koirien toimesta (eli sisukset oli tyhjennetty, vain häntä oli ehjä). Emäntä muistaa nähneensä kyseisen maaoravan vielä viikkoa aikaisemmin, mutta mitään muistikuvaa ei ole, että oliko se viimeinen näköhavainto? Eikä tuo maaorava ollut mikään pieni... pituutta kiireestä hännänpäähän oli 28cm.
Ja mitään tuollaista salaisuutta sisuksista ei emäntä osannut epäillä, koska Gami söi, joi ja teki tarpeensa aivan normaalisti...

orava.jpg

Gamillahan on tapana yhä edelleen välillä "lussuttaa" pehmoleluja, eli imeskellä niitä. Liekö sitten imeskellyt tuotakin niin hartaudella, että lelu on päätynyt masuun?  Ulkoistamisen myötä joutui lampaantalja pesuun, raikkaan vesisuihkun alle...  Onneksi se oli edes koirien oma makuualusta!