Eilisissä agitreeneissä emäntä huomasi olevansa kakaran kanssa yksin. Okei. Oli kouluttajakin paikalla, mutta turhaanpa sitä yhden takia treeniä vetämään. Emäntää tympäisi jo valmiiksi ennen treeneihin lähtöä koko agility ja yleensäkin kaikki, mutta lähti kuitenkin sinne. Noh, kentällä tympiminen vain jatkui, kun tosiaan huomasi siellä olevansa yksin. (ja harmitti toisaalta kouluttajan vuoksi, kun joutui turhanpäitten hänkin sinne tulemaan) Emäntä oli siinä sitten jo kotia lähdössä koirinensa, kun naapurikentältä huudettiin, että heidän treeniin voisi mennä matkaan. Ei kiitos. Kotiin mieluummin. Yksi heistä sitten tulikin sanomaan, että voisi tehdä pienen treenin viereiselle kentälle, jota emäntä voisi sitten ottaa. Hän itse ottaisi sitä myöhemmin. (Kiitos Lea kuitenkin tästä mahdollisuudesta!)

Ja joo. Emäntä oli idiootti ja jäi sinne kentälle treenaamaan sitä lyhyttä treeniä ja persiilleenhän se meni.   Gami olisi kannattanut jättää kokonaan kotia, eikä vahingossakaan ottaa treeniin matkaan. Alkuun meni kyllä ihan kivasti, mutta sitten alkoi tökkimään. Ja kakara. Noh, kakara on kakara, se menee vauhdilla, oli sitten emännän mieliala mikä tahansa. Eli yhteenveto: 1) emäntää tympi entistä enemmän. 2) Treenit menivät osittain täysin pieleen. 3) Ja Gami ei ainakaan näiden treenien avulla ota taas syttyä koko touhuun.

Jos emäntä on fiksu, niin unohtaa sekä epäviralliset kisat sekä viikonloppuna olevat viralliset kisat. Mutta onko? Tekisi nyt tällä hetkellä mieli jäädä kokonaan tauolle koko touhusta epämääräiseksi ajaksi...