Nyt taas pikaisesti edes jotain päivitystä, kaikkea ei taas ehdi kuitenkaan tänne laittamaan, mutta jatkamme sitten taas, kun reissun päältä kotiuduimme... Aloitamme taas vanhimmasta päästä purkamista.

Agilityä keskiviikkona

Viime viikon keskiviikon agitreeneissä ei oikein kummallakaan pojalla ollut vauhtia. Paremmin kyllä kakara kulki, kuin Gami ja varmaan paremmin olisi kyllä vieläkin kulkenut, mikäli emäntä itse ei olisi ollut jalkojensa ja ohjauksensa kanssa sekaisin. Tuntui vain, että ei ollut nyt ihan kaikki palikat emännällä nupissaan kohdillaan... Nyt rata pätkittiin ihan rehellisesti useisiin osiin, kontakteilla makupalat ja muutoinkin lelut olivat liikenteessä reippaaseen tahtiin. Gami jostain syystä veti herneet nenäänsä ja tuntui näyttävän emännälleen ihan rehellisesti keskaria, joten treenit lopetettiin muutoinkin varsin nopeasti heikäläisen kohdalla ensimmäisellä kierroksella. Toiselle saatiin tilannetta vähän petrattua ja silloin oli jo vähän innostustakin mukana. Eli lopulta Gamin osalta saatiin treenit lopetettua suht iloisesti.

Perjantain slalomia

Kakaran on emäntä ilmoittanut slalom eli pujottelukurssille, jotta pujottelu saataisiin kakaralta itsenäisemmäksi ja riippumattomaksi emännän käsiohjuaksesta. Nythän tuo kakara vahtii tarkkaan emännän tekemisiä pujottelukeppien rinnalla ja käsiä ja niiden liikerataa. Eli ei keskity kunnolla eteenpäin kulkemiseen... Jospa se nyt tuolla kurssilla petraantuisi, ainakin toivomme niin Periaatteessa ihan alusta aloitamme nyt tuon pujottelun harjoittelun uudestaan, ihan vain muutamalla keppivälillä targettia apuna käyttäen.

Lauantain ACEnteet

Lauantaina oli vuorossa ACEn treenit, joista kakara sitten jatkoikin suoraan kasvattajan matkassa Kajaanin näyttelyyn. Treenit jäivät kakaran kohdalta lyhyemmiksi, kun pistettiin merkille, että välillä heikä etsi hyppykohtaa tai panelsi rimojen ali. Emäntä oli tosin kakaran hieronut torstaina ja silloin huomasi, että selkä oli ristiselästään jumissa ja kipeä. Ilmeisesti hieronta ei kunnolla vielä auttanut asiaan, vaikka auki paikkoja saikin... Joten tehtiin vain pari treenikierrosta ja sitten sai kakaran treenit olla. Muutoinkin tuntui, että vauhtia ei ollut niin paljoa kuin normaalisti.

Entäs Gami?! Heikä oli aivan sekopää!   Mutta ihana sellainen! Vauhtia oli vaikka muille jakaa ja yksinkertaisesti emäntä ei omalla kunnollaan jaksanut enää lopussa mukana pysyä! (vaikka ei mikään huono kunto olekaan) Kontaktit, varsinkin puomin, hypittiin vauhdikkaasti yli, sinne jäivät makupalat kuin nallit kalliolle, niitä ei edes katseltu. Mutta on se kyllä niin helppo ohjattava, voi mahdoton...  Kolme kertaa sama rata ja joka kerta täysillä! Eikä mitään vaikutusta koko ukkoon, ei ottanut herneitä nenäänsä, eikä vauhti hiipunut yhtään Kuten kouluttajamme, Harri, sanoi niin olisipa mahtavaa aina nähdä Gami tuollaisena, kuin se nyt oli. MAHTAVA! Treenien jälkeen kunnollinen jäähdyttely lenkki auraamattomilla teillä ja sitten luotsaamaan kakara kasvattajan matkaan näyttelyyn.