Kakaran agitreeneissä oli aiheena irtominen (esim.  loppusuora) sekä työntäminen. Irtoamisessa oli kouluttaja avustamassa kutsuen koiraa lelun kanssa suoran päässä (muuri - pitkä, suora putki - okseri - pitkä suora putki - hyppy). Aloitettiin ensin lähimmältä putkelta ja pidennettiin kerta toisensa jälkeen matkaa. Ja hyvin kakara irtosi! Tosin tällä kertaa ei se itse lelu niin paljoa tainut kakaraa houkuttaa, kuin ne kouluttajalla olevat makupalat. Tai sanoisiko, että lelun luokse lähti hirvittävällä vauhdilla, mutta perille päästyään jätti lelun huomioimatta ja keskittyi vain lihapullan palasiin  Tämä suoran pätkä oli ratatreenissä mukana heti alussa, joten siinä vaiheessa pystyi hyvin harjoittelmaan myös koiran jättämistä useamma esteen taakse. Kakaran pystyi jättämään okserille asti (eli emäntä itse okserin takana ottamassa vastaan: hyppy - putki - okseri) enempää ei enää kakara väliä kestänyt, vaan jos kauempaa yritti, pyrki kakara välistä kiertämään okserin. Työntämistä oli radalla erinäisissä paikoissa ts. välillä esteen takaakiertoa ja välillä pakollista vekkiä, jotta jatko sujuisi sujuvasti. Ja hyvinhän tuo kakara onnistui noissakin. Pujottelu taas tuotti ongelmaa: sisäänmeno meni oikein, mutta sitten taas jäi toinen väli väliin. Kunnolla ohjaamalla ja avustamalla (käsinäyttö), onnistui sitten jo sekin.

Tällä kertaa oli treeneissä mukana myöskin se dalmis. Kentälle mentäessä autossa kakaralta pääsi pienen pieni pörinä ja pari haukahdusta, kun sen koiran näki auton ikkunasta, mutta muutoin ei kyllä pahemmin noteerannut sitä. Ilmeisesti asiansa sai sanottua ?  Tosin kakara kyllä aina tullessamme kentälle ottaa ja haukkuu, kun se on niin innoissaan, joten välttämättä haukkua ei kohdistettu dalmikselle, vaan ihan yleisesti, että "JES!!! Täällä taas!"    Autosta tullessaan ensimmäisellä kerralla myös tarkkaan katsoi, mutta oli hiljaa ja keskittyi heti sitten emäntään. Muutoin se koira tuntui olevan kakaralle kuin ilmaa, tosin emmepä lähteneet edes lähemmin tarkastelemaan tilannetta. Jostain syystä ei emäntää itseään huvittanut mennä koko koiran lähelle...

Ja haavat ovat kakaralta nyt täydellisesti parantuneet!  Viimeisin rupi irtosi kentällä, kaksi muuta oli irronnut jo päivällä. Hivenen emäntää kyllä hirvitti, että mitä rupien alta tulee näkyviin, mutta eipä siellä pahemmin mitään näy eli hyvin ovat parantuneet  Ja karvakin on jo taas vauhdilla päälle tulossa.