Pitkästä pitkästä aikaa pääsi Gami kunnolla taas juoksemaan! Keli oli aivan mahtava ja pyörätiet kunnossa, joten töiden ja pienen metsälenkin jälkeen emäntä kaiveli pyörän varastosta ja lähti Gamin kanssa matkaan. Hivenen oli Gami ihmeissään moisesta, mutta nopeasti ihmetys oli ohi ja varsinkin lenkin jälkeen oli varsin onnellista koiraa :-) Ei sen puoleen, kyllä emännästäkin tuntui aivan mahtavalle pitkästä aikaa pyöräillä. Ja Gamin onnellinen olotila vain jatkui, kun yhdessä emännän kanssa vielä metsälenkin tekivät: painelsi hurjaa porokoirahepulia menemään hangella :-)

Aamulenkeillä edelleen ja välillä töiden jälkeen on Ilo ollut pienellä metsälenkillä matkassa (ja sen jälkeen emäntä tekee vasta kunnollisen metsälenkin Gamin kanssa... ). Poika ei vain näköjään malta syödä ajallaan, vaan pitäisi touhottaa kaikkea muuta, joten emäntä on ottanut loput nappulat Ilolle evääksi lenkille. Hyvin pysyy koiruus mukana ja reippaasti tulee kutsuttaessa luokse! ;-) Tosin myös Gamikin pitää huolen, että on ihan siinä lähellä :-p

Ilon harjaukset ovat jatkuneet päivittäin (tosin tänään ei vielä ole ehditty). Eilen harjaus meni jo todella hyvin ja emäntä sitten pidemmän aikaa harjasikin, kun koiruudella ei vaikuttanut olevan kiirettä mihinkään. Liekö sitten lenkit ja leikit Gamin kanssa saaneet sen aikaiseksi, että välillä (huom. "välillä") voi ottaa vähän rauhallisemmin? Illalla ei kyllä pahemmin enää päikkäreitä poitsu ota, joten sen mukaista alkaa sitten touhu olemaan varsinaisen uniajan lähestyessä: riehuu kuin pienet lapset konsanaan yliväsyneinä! :-o

Pakollinen hihnalenkki (kävelytie ennen metsää) sujuu jo varsin hyvin. Tietty hivenen kaulapanta tuppaa edelleen kutittamaan, mutta välillä into vie pentuliinia enemmän eteenpäin, joten pantakin unohtuu ;-) Lumipeto tuosta pojasta taitaa tulla! Tykkää lumesta näköjään varsin paljon ja usein naamansa työntääkin hankeen ja mahdollisesti yrittää jo itsekin vähän kemmertää -tosin se vielä vaatii opiskelua... ja paljon!

Ja nyt näiden höpinöiden jälkeen se eilen lupaamani kuva:

Näin lähellä Gami jo öttiäistä sietää nukkuessaan ;-) Ja peräti nyt edellisyö oli sellainen, että Gamikin nukkui samassa huoneessa pentusen kanssa :-O (ja piiiitkästä aikaa taas emännän vieressä peiton alla...)