Nokille oli varattu jo valmiiksi hieronta-aika Sannalta torstaille 28.11., mutta yhtäkkiä sitä hierontaa tarvitsikin Gami! Kaikki ei ollut hyvin. Uketsu ei tullut enää normaaliin tapaan emännän viereen nukkumaan, eikä muutoinkaan makuuhuoneeseen, vaan eristäytyi omaan rauhaansa. Ei enää normaaliin tapaan mennyt sängylle/sohvalle nukkumaan ja autoon menokin oli varsin vaivalloista. Lenkilläkin laahusti hitaammin perässä, kuin normaalisti... Makuulta nouseminen oli hidasta, kuten myös istumasta seisomaan nouseminen. Yhdessä vaiheessa kuului lisäksi lievä ulahdus, kun uketsu yritti takapäätään venyttää. Gami ei todellakaan ollut kunnossa!!! Onneksi kohtalolla oli sormensa pelissä vapaiden hieronta-aikojen muodossa ja pikaisella kyselyllä molemmat koiruudet pääsivät hierottaviksi.

Aloitettiin Gamista, kun heikä oli siinä niin kovasti tyrkyllä. Selkärangan osalta oli kaikki kunnossa eli ei ollut ainakaan havaittavissa mitään lukkoa tms rangassa. Ristiselässä oli pikkaisen jumeja, mutta ei niin pahasti kuin edellisellä kerralla. Myös takajalat kaikkinensa olivat vetreät, eikä etuosassakaan ollut kireyttä. Ainoa mikä tuotti selvää merkkiä kipeästä kohdasta ja ongelmasta oli ristiselän oikealla puolella lihaksessa. Vähän myös oik.jalka oli kireä sisäreittä venytettäessä, mutta vetristyi nopeasti. Hieronnan ja venytysten jälkeen tulikin epäilys, että liekö on onnistunut venäyttämään itsensä jossain vaiheessa? Hieronta auttoi ja Gamista tuli heti vähän iloisampi, mutta ei vieläkään täysin ollut ihan normaali. Parina yönä sai pitää Back on Track-verkkoloimen niskassaan ja otettiin muutoinkin rauhallisemmin. Viikonloppuun mennessä oli jo entinen Gami liikenteessä ts uni kelpasi emännän vieressä ja sängyllä yleensäkin. Muutoinkin askel ja vauhti lenkeillä oli entisensä ja Gami varsin iloisella päällä.

Noki aloitti hieronnan nauttimisen perinteisesti ääntään aukomalla, mutta tajusi suht nopeasti pitää suunsa kiinni ja nauttia vain käsittelystä. Emäntä odotti todella mielenkiinnolla, että missä kunnossa Noks olisi, kun on nyt uudessa hallissa käyty treeneissä ja siellä alusta on erilainen kuin mitä entisessä treenipaikassa. Yllätys oli varsin positiivinen, kun Nokilla oli vain vähän jumeja selässään! Eikä edes mitään pahoja. Joten vaikuttaa sille, että Noks ei arkaile uutta alustaa, eikä jännitä itseään siellä ja se on vain hyvä! Joten voimme jatkossakin hyvillä mielin jatkaa siellä treenaamista.