Juuh... on taas jäänyt blogin päivittäminen ja nyt ei oikeasti enää muista, että millaiset oli Nokin toissakertaiset treenit 28pvä oli, joten niiden treenien kertominen nyt jää kokonaan...  Kaipa ne ihan "perinteisesti" meni ne treenit? Ts. Noks taisi välillä ottaa omia kierroksiaan... Sen emäntä muistaa, että Jari ne treenit veti ja heti Ilon tokokoneen jälkeen alkoivat  

Nyt lauantaina 3pvä oli sekä Gamin, että Nokin treenit, molemmilla eri aikaan. Ensin Gamin Jokers-treeneihin, joita Tiia veti. Treenien aiheena oli irtoaminen, mutta emäntä teki ratatreenit vanhaan mallliin ts. viemällä loppuun asti, koska tietää, että hyvin sinne ehtii. Ja muutoinkin emäntä on tullut siihen tulokseen, että ei viitsi enää Gamille uusia asioita muutoinkaan opettaa (okei, irtaantuminen ei ole uutta), kun ikää alkaa jo Gamille tulemaan ja kohta muutoinkin lopetellaan jo agitreenejä Gamin kanssa. Annetaan tilaa nuoremmille. Joten ratatreeni tehtiin heti ekalla kerralla puhtaasti läpi omalla vanhalla tavalla  Uusinta perään ja taas puhtaasti läpi ja hivenen nopeampi suoritusaika. Ensimmäisellä kierroksella kieltämättä Gami oli vähän tahmean oloinen, joten emäntä ehti tekemään omia sovelluksiaan radan aikana. Toisella kierroksella Gamille oli jo vauhtia löytynyt ja silloin ohjauskuviot menivätkin jo huomattavasti fiksummin  Viimeisellä kierroksella ei aika enää parantunut, kun tauon jälkeen uusi kierros otettiin. Voisi sanoa, että Gami on joskus paremminkin kulkenut treeneissä, mutta ei tuo onneksi kovin pahasti juminut. Liekö muutenkin sitten lihaksiltaan vähän taas jumissa... ? Mutta innostusta Gamilla oli kyllä kiitettävästi ja se oli hyvä!

Ja sitten Nokin Basics-treeneihin, joissa kouluttajana oli Harri (JES!)  Treenit menivät oikeasti paremmin kuin hyvin! Emäntä oli todella tyytyväinen Nokiin, aivan mahtava koiruus oli tällä kertaa! Ja Harri, hänen ohjeidensa mukaan kun emäntä 10-esteen radan veti läpi, niin voi vitsit, että meni hienosti! Emäntä yllättyi itse aivan täysin! Siis VAU!!!  Rata oli tällainen: (rimat 30cm)

Eli vienti 2-esteelle oli twistillä. Alkuun emäntä oli valmiina ottamassa Nokia vastaan esteen vieressä, mutta Harri totesi, että emäntä kyllä ehtii kinttuinensa, vaikka lähempänä koiruutta olisi - ja niin ehtikin  Kyseinen ohjauskuvio onnistui hienosti! Tosin ekalla kerralla Noks meni selän takaa esteen väärinpäin, mutta kun emäntä löysi sen oikean tahdin, onnistui twistaus...  Putkeen irtoamiset, jokaiselle neljälle, menivät vauhdikkaasti! Hyvin Noks haki putkien suut. Esteellä nro 8 oli takaakierto + päällejuoksu. Tässä kertaalleen emäntä myöhästyi, joten Noks painelsi ohi. Ajoitus kohdilleen, niin hyvin onnistui tämäkin  Emäntä ei oikeasti treenien päätyttyä voinut uskoa todeksi sitä, että Noki todellakin meni ja kulki niin mahdottoman hienosti!!!  Ja että yleensäkin lopulta emäntä onnistui Nokin ohjaamaan ratapätkän läpi puhtaasti  Hitsi, että emäntä oli enemmän kuin tyytyväinen Nokiin. Onnellinen moisesta treenistä. Aivan mahti treenit oli!