Emännälle riitti.

Kesästä lähtien on ollut varsin aivoton koira liikenteessä. Milloin jumitetaan jonkun ihanan maassa olevan hajun perään tahi sitten vedetään höyryveturina eteenpäin, kun hemaisevan tuoksuinen typy on kulkenut mahdollisesti puoli vuorokautta aikaisemmin siitä tms. Parhaimmillaan emäntä on myös joutunut kantamaan koiruuden hajun lähteen (nartun siis) luota pois, jotta matka yleensä pääsisi etenemään! Välillä myös iltalenkillä jää tarpeet tekemättä, kun hajut veivät mennessään, joten kotia päästyämme, piti koiruus päästää heti takapihalle, jotta sinne ne tarpeensa yleensä malttaisi tehdä... Ja kitinää, kitinää, kitinää ja näköjään painokin on taas koiruudelta pudonnut

Ei jaksa, ei! Emäntä on yrittänyt kiltisti odottaa niiden aivojen palautumista takaisin sinne missä niiden pitäisi ollakin, mutta ilmeisesti ne eivät edes meinanneet sinne palata... Joten päätös sitten tehtiin kasvattajan kanssa yhteistuumin: koiralta pallit pois. Tässä vielä lisäpointtina se, että nyt tänä kuluvana vuonna (jahka Kennelliitto säännön hyväksyy) on juoksuaikaisilla nartuilla lupa osallistua 3-luokan agikisoihin.... Joten eihän siitä enää mitään tulisi tuollaisen höyrykallen kanssa.

Joten anteeksi Ilo, tänään sinulla oli viimeistä kertaa pallit jalkojesi välissä... Jospa elämäsi olisi nyt vähän seesteisempää narttujen osalta.