Eilen otettiin kotosalla Nokin kanssa vähän doboa. Nyt voi kyllä sanoa, että Noks oli enempi innokas kuin älykäs! IDIOOTTI mikä idiootti!!! Tosin eihän tämä mitään uutta ole?!
Emäntä oli vielä valmistelemassa treeniä, kun Noks jo tempaisi. Emännällä oli pallo edessään pystyasennossa, kun vielä samalla laitteli makupaloja valmiiksi taskuun. Noks napitti silmiin ja hups! Yritti loikata pallon päälle!!! Emäntä siinä ehätti vain älähtämään kieltoa. Noh, eihän se tietty onnistunut, kun pallolla on kuitenkin korkeutta varsin hyvin ja Noks hyppäsi paikoiltaan pallon vierestä... Siinäpä sitten hölmistyneenä liukui takaisin lattian tasoon pallon kylkeä pitkin...Hölömö! Kiire näköjään piti kaverilla olla.
Kauaa ei Noki joutunut treeniä tekemään, vaikka innokkuutta olisikin ollut, mutta varsin tehokkaan treenin sai. Hyvä, että alkuun pallolla pysyi, kun niin vauhdikkaasti pyöri ympyrää pallon päällä. Emännän oli jo pakko yrittää hiljentää pyörimisvauhtia käden ja makupalan avulla, mutta sitten meni Nokin mielestä liian hitaaksi tahdiksi ja napsahteli aina istumaan joka kierroksella. Kun homma vähän rauhoittui ja saatiin pyörimiset kunnolla tehtyä molempiin suuntiin, otettiin pelkästään ihan vain seisomista tasajaloin, tosin tässäkin Noks yritti hypätä kättä vasten seisomaan, mutta murmatuksen kanssa malttoi olla aloillaan. Otettiin myös siirtymisiä istu-maahan sekä nököttämistä eli "kurre"-asentoa selkä emäntään päin, jossa myös tarjosi nousemista takajaloilleen, mutta malttoi lopulta rauhoittua varsinkin, kun ei ollut kättä tarjolla, johon olisi saanut otettua tukea... Kun niin hirveästi halusi nousta takajaloilleen, niin sitten sai tehdä sen ihan luvan kanssa ottamalla tukea joko emännän kädestä tai hartioista. Tässä vaiheessa huomasi jo, että vähän alkoi Noki väsähtämään, kun niin paljon oli tohottanut ja liikkeet kuitenkin suht rankkoja. Vielä kun loppuun otettiin  tassujen paiskaamista "give-me-five", niin se oli riittävä. Viimeisimmät töppösen paiskaamiset olivat jo väsähtäneen oloiset, joten pallon päällä kylkivenytykset ja sen jälkeen lattialle ja siellä loput venytykset.
On se kyllä oikeasti vähän hömelö, mutta ihana...