Se tuli taas. Ontuminen. Ilolla.  

Viimeksihän Ilo ontui kaksi kuukautta sitten, jolloin emäntä sai hieronnalla sen pois. Ja varsinkin se tuntui auttavan, kun hieroi kyynärpään kohdalta jänteiden ympäriltä. Tosin hieronnasta huolimatta, ei Ilo ollut halukas jalkaansa kunnolla venyttämään. Kaikkia muita jalkoja sai venytellä aivan kunnolla, mutta tuon kohdalla alkoi jäkittämään vastaan ts ei tuntunut hyvälle. Eikä väkisin venytetä tietenkään!

Eilen päiväsaikaan metsälenkillä emäntä sitten taas huomasi, että yhdessä vaiheessa koiruus piti oikeaa etujalkaansa vähän ylhäällä pariin otteeseen istuessaan. Iltalenkillä koiruus sitten jo kulki epäpuhtaasti ja lopulta könkkäsi. Ei emäntä nyt viitsinyt alkaa sitä jalkaa hieromaan, mutta katseli taas miten antaa venyttää, jos varovasti kokeilee?  Ei antanut venyttää, ei...  Tuntui, että vielä pahemmin jäkitti vastaan, kuin maaliskuussa.

Kiva, että taas on tullut koiruus ilmoitettua kisoihin. Viimeksihän ne jätetiin väliin, kun epäpuhtaus liikkeisiin tuli, nyt varmaankin käy samalla tavalla, ellei apua löydy... Voi piru!