Tänään oli taas "Paasisalo"-päivä sekkarin kera. Ai emäntäkö kilpailuviettinen? Ei suinkaan! ;-) Mutta pitäähän sitä aika ottaa juoksemalleen matkalle ja yrittää pikkuhiljaa parantaa, eikös? Rikkoa omaa ennätystään ... :-p Tällä kertaa matkaan (3 km) meni 18 min eli ei mikään huippu vauhti, mutta parannetaan pikkuhiljaa ;-) Seuraavat juoksulenkit tehdään taas helpommassa maastossa ja jossain vaiheessa käydään tuolla testaamassa kunnon kehitystä...

Tällä kertaa oli emäntä viisastunut viimekertaisesta, nyt aloitti huomattavasti rauhallisemmin, joten ensimmäinen mäkikin päästiin hölkkäämällä ylös asti. Tosin ylhäällä emäntä kyllä mielessään siunaili moneen otteeseen huonoa kuntoaan... Mutta tyytyväinenkin hän oli juoksulenkkiin -osasi vauhtinsa nyt paremmin tasoittaa koko matkalle, joten tällä kertaa vain yksi ainoa (puolen välin jälkeen oleva) pitkä mäki käveltiin. Kun pururata oli kierretty, olikin Gamilla vielä intoa ja menohaluja päällä, joten matka jatkui hölkäten vielä kotiinkin päin jonkin aikaa metsiä pitkin.

Lenkille tulee näköjään pituutta kaikkinensa kivasti. Kävellen sekä katuja että metsiä pitkin mennään Paasisaloon, jolloin matkaa kertyy 2,5km, takaisin tullessa joko sama 2,5 km tai mahdollisesti 3,5km, kuten tänään, kun pidemmän kaavan mukaan kierrettiin metsästä kotiin. (Kansalaisen Karttapaikka on näköjään varsin hyvä matkojen mittaamiseen...)