Oliko järkee? Lähteä treeneihin puolikuntoisena? Edelleen pienessä flunssassa? No, EI oikeastaan! Mutta oli vain niin kivaa! Ja emäntä oli päättänyt, että tekee vain yhden treenikierroksen ja sitten kotiin... Ja se lupaus piti. Järki ei kulkenut, eikä kroppa jaksanut... Eli treenit 7.9.

vko36.jpg

Jotain muistikuvia tältä radalta: nrolle 2 vienti oli japanilaisella, mutta piti olla tarkkana, ettei liian aikaiseen kääntänyt koiraa hypylle, muutoin löysi sen putkesta. Kertaalleen piti tätäkin kokeilla... Nrolle 5 mentäessä piti koiruutta vähän vekata, jotta tulisi parempi linja seuraavalle hypylle. Eli putken jälkeen kunnolla haltuun. Japsilla nrolle 7. Itsenäinen takaakierto oli suotavaa nrolla 9. Persjättö puomin jälkeen ja sitten taas kinttuja alle! Takaakierto-persjättö (vaiko saksalainen... ?) nrolla 15. Putkeen nro 17 kannatti koira kunnolla saattaa! Emäntä kokeili ensin lähettämistä ts leijeröi hypyn nro 19, mutta Noks tuli silloin helposti hypylle. Persjättö A:n jälkeen. Saksalainen nrolla 22. Vastaanottovalssilla nro 24 vastaan. Keppien jälkeen persjättö. Siinäpä se. Näin äkkiseltään muisteltuna. Nuo pari kohtaa piti emännän kokeilla niin, että koiruus meni väärin, mutta kun ohjauskuviot olivat nrolla 2 ja 17 kohdillaan, tehtiin taas rata nollana läpi. Ja kuulemma taas(kaan) kovin moni ei ollut siinä onnistunut. Emäntä sai kehuja ohjauksestaan, ilmeisesti pitäisi useamminkin olla kipeänä, jotta yhtä hyvin (ja kauniisti) ohjaisi... ?

Noh, torstaina ei emäntä enää sitten taas kyennyt kuntonyrkkeilemään... mutta perjantaina oli jo matkalla rally-tokoilemaan! Ja molempien koirien kanssa! Mutta myönnetään, että ralleilluista ei kyllä pahemmin muista. Nokin kanssa treenasi alokasluokan rataa (ostettu vuoro) ja Gamin kanssa keskityttiin avoimen luokan rataan eli pari kolme uutta kylttiä tuli, mutta... Ei voi muistaa enää, että millaisia??? Tai sen muistaa, että hyppyä harjoiteltiin eli se oli uutena. Ja joitain käännöksiä, mutta tarkempaa mielikuvaa ei ole. Mutta molemmat koiruudet selviytyivät oikein hienosti omista radoistaan, tietty korjaamista/harjoittelemista on.

Emäntä teki sitten taas loppuviikosta heräteostoksen ja koiruudet (tai pikemminkin ehkä Noks) saivat taas uuden pallon. Samanlainen kuin se aikaisempi koripallo, mutta koirien versio ja siinä on narut mukana. Ja sitähän oli sitten kiva rettuuttaa ympäri pihaa!

uusipallo.jpg